Unboxing! |FairyLoot box, július

 


Ma megérkezett a FairyLoot júliusi doboza, amelynek a témája a Trials & Retribution vagyis próbák és büntetés volt. 



Itt a spoiler kártya:



Lássuk a doboz tartalmát!




❤ bokazokni/Gideon ankle socks inspired by Gideon the Ninth by Tamsyn Muir. design by forensicsandflowers



❤ pin tartó zászló/pin banner inspired by Dance of Thieves by Mary E. Pearson by blanca design



❤ levélbontó kés/collectible letter opener inspired by Lila from A Darker shade of Magic by V.E.Schwab design by jezhawk
❤ fém szívószál szett, görög mintás/metal straws designed by team FairyLoot
❤ print album design by chattynora

Volt még két tarot káryta is, de véletlen két egyformát kaptam. Mondjuk nem baj, mert amúgy sem vagyok nagy gyűjtője. (kivéve, ha olyan fandomot ábrázol, amiket ismerek/kedvelek) Plusz a FairyScoop és a könyvjelző a hónap témája stílusához igazítva. 


A hónap könyve Sunya Mara: The Darkening





Ez a FL kiadás dedikált, stencilezett és színes lapszélekkel, foiled a hardcoveren, a védőborító is szép, és az endpapereken artwork található. Art by taratjah. Mint általában, így most is jött mellé egy art print, a hátulján pedig egy levél az írótól. :)



csoportkép



É R T É K E L É S: 


✿ Hasznosság: ★★★★☆

erre inkább 3,5 csillagot adnék, de nem tudom úgy jelölni 😅

A fém szívószál szett nagyon menő, tetszik, hogy újra fel lehet majd használni. Egy kis kefét is adtak hozzá, hogy rendesen tisztítani tudjuk. Nyilván a levélbontó kés is a hasznos elem kategóriába esik, de bevallom őszintén, nekem nem nyerte el a tetszésem. De az igaz, hogy arra jó lesz, hogy levelet bontsunk fel vele. 

✿ Találékonyság: ★★★☆☆

Igyekeznek változatos elemeket beletenni, nem túl gyakran ismétlődnek ugyanazok az elemek, bár előfordulnak. Mondjuk sok dobozt hagytam ki, így nincs most rálátásom erre. Meg évek óta úgy dobozt összerakni, hogy mindig mindenkinek megfeleljen, az egyszerűen nem létezik. Nekem most mégis picit sablonosnak tűnik a doboz tartalma, de piros pont az art print tartó albumért, mert nem láttam még tőlük ilyet, vagy hasonlót. 


✿ Ár -érték arány:  £34.00 ★★★★☆

Drágult kicsit az ára az elmúlt évek dobozaihoz képest, de még egyszer-egyszer kibírható összeg.


✿ Csomagolás: ★★★★★

Sértetlenül érkezett meg a doboz,  a csomag tartalma is gondosan be volt csomagolva. A könyv külön be volt csomagolva. Kitöltő anyag volt benne. 


✿ Tárgyak, amelyek a legjobbak/leghasznosabbak: 

A zokni az mindig jó, ha van, még akkor is, ha nem tetszik a mintája :D Munkába jó lesz, senki nem látja! Az art print tartó nagyon menő, a szívószál szintén, bár nem vagyok egy nagy üdítőzős, de mindenképp jó, hogy van egy ilyen szettem is itthon. 



✿ Tárgy(ak), amelyet(eket) nem tudok hasznosítani:  

A tarot kártyákkal, ami ráadásul duplikálva lett, bár nem nagy baj. A pin tartó zászló, és az art print. Meg ideírnám azt a nem túl szép levélbontó kést is, de valószínűleg csak munkába állítom, és vele fogom felbontani majd a leveleket...




✿ Témáját tekintve ennyire volt összehangolva: ★★★★☆

Megmondom őszintén, ezeket a fandomokat nem igazán ismerem, így nem is tudom megítélni, hogy össze vannak-e hangolva, vagy sem. Inkább azért van a levonás, mert nem tetszettek annyira a tárgyak. Nagyon sötét és lehangoló a hatásuk :D Lásd a zokni mintáját, vagy a levélbontó kést... a pin tartó zászlóról nem is beszélve. Biztos volt nálam lelkesebb célközönség is, de a könyv az például nagyon szép lett, hogy jót is mondjak.

Még adok egy esélyt, megvárom, hogy milyen lesz az augusztusi box, utána valószínűleg lemondom. 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések