Catherine Rider - Csók New Yorkban értékelés


Egy nagyon cuki olvasmányt sikerült így karácsony alkalmából kiválasztani. Nagyjából pont azt vártam, amire számítottam. :-) 
A sors úgy hozta, hogy karácsony napján egymásba botlik a new yorki repülőtéren Charlotte, az angol cserediák, és Anthony, akit éppen akkor hagyott faképnél a barátnője, Maya (akinek szeretője van! -.-"). Charlotte haza szeretne utazni a családjához az ünnepekre, azonban a rossz időjárás miatt törlik a járatot, amivel Londonba mehetne, ráadásul még mindig szerelmi bánat gyötri Colin miatt… 
Charlotte kezébe kerül egy könyv, ami azt taglalja, hogyan heverjünk ki egy szakítást 10 pontban, és bár az első találkozásuk Anthony-val nem volt felhőtlen, amikor a taxiba ülve ismét találkoznak, utána elhatározzák, hogy végrehajtják a 10 pontot. 
Nagyon cukik voltak, örültem a kiskutyának, Gikszernek is. *-* Szinte ő még aranyosabb is volt helyenként, mint a főszereplők. 
Miközben pontról pontra haladnak, elmondhatják nap végére, hogy többek között 
– bicikliztek egy jót 
-új stílusú ruhákat vettek a Macy's boltban, amit egymásnak választottak ki 
– meglátogatták a tetoválószalont, jajj, az rémes volt XD 
– 50 dollárért vettek egy kutyust az egyik metrófeljárónál 
– lelkifröccsöt tartottak egy sorstársukon, Doug pedig jobban lett utána :-) 

"A tanácstalan pillantásomtól kitör belőle a nevetés, és elmagyarázza, hogy a paraplé egy újabb cuki angol kifejezés. 
– Tudod, egy napernyő
– Tudom, mi az a napernyő – mondom, és intek a pultosnak. – Csak összezavartál a „paraplével” – rendelek magamnak egy sört, Charlotte-nak meg egy virgin mojitót."

– 1-1 „ismerős” felkutatása, amiből egyik se igazán sült el jól. 
És még számos emlékezetes kaland vette kezdetét. Ebben a pár órában több érzelem és őszinte pillanat volt, mint kettejük előző kapcsolata együttvéve! 
A végén Charlotte tépelődik, hogy vajon visszajöjjön-e majd továbbtanulni a Columbiára vagy ne. Vajon sikerült jobb belátásra bírni? A könyvből kiderül!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések