Stationery Addict| Behind the scenes

 Lássuk, mik lapulnak a fiókban! Mivel tegnap nagytakarítottunk, meg lomtalanítottunk, így arra gondoltam, miért is ne szedném ráncba a papír írószer gyűjteményem? Legalább tudok mutatni pár képet ^_^

Van egy két szintes fiókos tárolóm, az alsó része tartalmaz egy nagy fiókot, két közepeset, és három kisebbet. A felső szint pedig 3 fiókos. Még a Whsmith-ben vettem valamikor. :) 



Az alsó részen vannak a nyomdák, a tinták, és az átlátszó izék (clear stamphez való, csak rá kell tenni fejjel lefelé a mintát, és az a helyén marad, könnyebb vele nyomdázni) 



A két közepes méretű fiókban vannak speciális színes ceruzák, amelyeket lehet simán és vizesen is használni, valamint papír lyukasztó, könyvjelző. A másikban szalagok, celluxok, pritt, és 3D ragasztó, valamint kétoldalú ragasztószalag.

A 3 kisebb fiók tartalma pedig: grafit ceruzák, ecsetek, hordozható vízfesték szett, Winsor & Newton filcek a szürke különböző árnyalataiban. 



A másik doboz a 3 fiókkal :) Az alsó két szinten kaptak helyet a Winsor & Newton filcek, egyéb kijelölők, fekete tollak különböző vastagságban, valamint arany, ezüst és bronz filcek. A felső fiókban matricák és képeslapok vannak ^_^


Van egy kisebb tárolóm is, annak van egy nagy fiókos része, és négy kisebb. 


Az alsó részen színes ceruzák, és speciális ceruzák vannak. Londonban például sok helyen voltam, ahol lehetett ceruzát is venni az ajándék boltban. (ilyen pl. a Shakespeare's Globe, HP, Science Museum, Snoopy kiállítás)Szóval kijelenthetjük, hogy legalább olyan gyakran vettem ceruzát, mint hűtőmágnest.

A többi részen egyszerű filctollak vannak, szöveg kijelölők, meg sok golyóstoll. XD



Néhány kedvenc tollam ^_^



Woohoo, a kedvenc része a kincseimnek :) a mini szövegkijelölők, és a matricák tárolóhelye.



És végül, de nem utolsó sorban a washi tape gyűjteményem! ^_^

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések