Trisha Leigh and Cassia Leo - Forever Ours - értékelés





Claire egész gyerekkorát otthonokban és nevelőszülőknél töltötte, mert 7 éves korában meghalt az anyukája mígnem végső helyként Jackie Knighthoz és fiához, Chrishez kerül. A cukrászdában dolgozó Jackie mindent megtesz érte, mindig a kedvében jár, és Chris is kedves vele. Furcsa érzés annyi megpróbáltatás után végre egy rendes család tagjának lenni. Így szép lassan beilleszkedik Claire és megkedveli Christ, aki titkon tetoválásokat varratott magára, és lendületlenül gyakorol a gitárján, mert nagy vágya, hogy a bandájával elismert zenészek legyenek egy nap. 
Clarie-nek is írt néhány dalt, és a kezdeti barátság hamar szerelemmé növi ki magát, amit viszont titokban kell tartaniuk, mert ha kiderülne, a lánynak másik helyre kellene mennie. 
A könyvben évek telnek el, és a fiú minden évben, mikor az a bizonyos évforduló van, eltereli Clarie figyelmét, és próbálja felejthetetlenné tenni. 
Mikor a lány továbbtanul, addigra a fiú is sikeresebb lesz a zenei pályán, és felcsillan a remény, hogy talán felfedezik őt és a bandát. 
Tetszett Claire és Chris párosa, már-már azt hittem, minden flottul megy, és nem lesz semmi gubanc, de még a legjobb kapcsolatokat is érik megpróbáltatások. Első körben a távkapcsolat, a suli miatti ritkább találkozások, utána pedig a turné, ami hónapokra választaná el őket egymástól... Érdemes elolvasni, bár szerintem jobb előre megvenni a folytatást is, mert úgy ér véget, hogy legszívesebben azonnal folytatnád a 2. részével.
...
A sorozat a Shattered Hearts első része.

1. Forever Ours
2. Relentless
3. Pieces of You
4. Bring Me Home
5. Chasing Abby

"What are you eating?" I ask, wondering if maybe Jackie left us some breakfast to heat up before she left. She does that often. He swallows the food and shakes his head at me. „The worst scrambled eggs I've ever had. They taste like ass.” 
„You know what ass tastes like?” My eyes widen when I realize what I just said and he laughs. „I mean, did you make them?” 
„Yeah, I tried to make them the way I saw my mom make them, but I think I might have forgotten a step.” 
I step closer to the table to peer down into his bowl and I try not to laugh. „I think you forgot the step where you cook the eggs. Those scrambled eggs are practically raw. That's disgusting.”

...


„Babe, you're not addicted to your phone. You're addicted to me. ”

...

I promise to love you forever. Even when I'm lying in my grave, all dusty and cobwebbed. I'll be whispering your name inside my coffin." 
„That is so creepy.” 
„Creepy and romantic.”

...

+Itt a hivatalos soundtrack a sorozathoz:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések