Jasinda Wilder - Falling ​Into You értékelés

Túl sok volt nekem ez a könyv. Megtapasztalhattunk ebben a történetben mindenféle érzelmet, de túl nagy dózisban. A kevesebb néha több elve itt is jól működött volna.

1. A könyv első része tipikus YA sztori, megismerjük Nell és Kyle életét, akik a kezdetek óta a legjobb barátai egymásnak. Ám egy nap fellángolnak az érzelmek, és szerelembe esnek egymással, majd minden első dolgot együtt élnek át *_* Ezzel nem is volt gond, ám, egy váratlan lánykérés mindent a feje tetejére állít… veszekedés a legnagyobb viharban, ahol majdnem rázuhan egy nagy fa Nellre, de Kyle megmenti az életét, ám ez nagy árat követel: Kyle meghal. :-( szörnyű volt, mert mire idáig eljutottam az olvasásban, már nagyon megkedveltem őt. 
A temetésen megjelenik Kyle bátyja, Colton, és egyből felfigyel Nellre. viszont itt túl hamar volt több köztük, mint illett volna az adott helyzetben -> smárolás a hajnal kellős közepén, komolyan? -.-" 
2. A történet második fele már erősen NA történet: Eltelt két év, és teljesen véletlenül botlik egymásba Colton és Nell New Yorkban, egy utcai zenélés alkalmával…ekkor világos lesz a fiú számára, hogy a lány sohasem tudta megbocsátani magának az öccse halálát, és ostorozza magát, amit alkohol fogyasztással, és a karja vagdosásával tud néha enyhíteni :-( Nagyon sajnáltam érte, pokoli érzés lehet valakit úgy elveszteni, hogy az a karjaiban hal meg :'-( A Fiú próbál a közelébe férkőzni, és segíteni neki feldolgozni a veszteséget. Kiderül később, hogy Colt is megjárta korábban a poklok poklát, és nem akarja ugyanezt Nellnek is. Ahhoz képest, egészen hamar közel kerülnek egymáshoz, és onnantól kezdve nem lehet őket szétválasztani ezt kb. szó szerint kell érteni :-D szerintem kimerítették a kámaszutra fogalmát… XD

...
“You know you’re hot, Kyle Calloway, so quit fishing for compliments.” I tried the flirty, joking tack, hoping to distract him from the fact that I was blushing hot red from forehead to cleavage. It didn’t work. “You’re eight shades of red, Nell.” His voice was all too close. His breath was hot on my neck."

...

"I'm not just falling in love with you, Nell. I'm falling into you. You're an ocean, and I'm falling in, drowning in the depths of who you are."

...


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések