Új szerzemények: TCMC és EMAS rendeléseim

 Korábban írtam a kedvenc matricás shopjaimról, ezek közül kettőtől rendeltem most, (a két kanadai kedvencemtől) és ma megérkezett az EMAS is, így egyben mutatom őket! :)



Még július 3-án rendeltem a TCMC, vagyis a TheCoffeeMonsterzCo-tól. Most az etsy webshopjukból, mert ott már eleve elintézik az újféle adózás kérdését, ott helyben kell ráfizetni a pluszt és így  tuti nem akadt fent a vámon a levelem. (bár elvileg matricákra nem vonatkozik, csak nagyobb tárgyakra, úgy mint washi tape-ekre meg nyomdákra, tollltartóra stb.) 5-én már feladták, és 14-én ide is ért. Szóval nagyjából ideért ugyanannyi idő alatt, mimt tavaly. (talán egy nappal később, de ez teljesen jó)

A rendelés tartalma:

  

Working Onesies | Hand Drawn Planner Stickers and Bullet Journal Emoti Stickers E609

Qty: 1

Animal Onesie Sampler 2018 | Hand Drawn Planner Stickers and Bullet Journal Emoti Stickers E317

Qty: 1

Mom Life Emotis Pt.4 | Hand Drawn Planner Stickers and Bullet Journal Emoti Stickers E516

Qty: 1

Bedtime Story Emotis | Hand Drawn Planner Stickers and Bullet Journal Emoti Stickers E751

Qty: 1



Ezzel a szuper cuki Journal Carddal érkezett *-*


Egyben a rendelés. :) Minden szuper aranyos ❤ Bal oldalt a péksütis képeslap hátulja, ami egyben ugye pontgyűjtő is, és maga Helen írta alá, a nevemmel együtt ^_^ A picike matrica minta az pluszban jött. 


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤



Június 26-án rendeltem az EMAS-tól (Every Minute a Story) és 30-án adták fel. Végül ma ért ide július 26-án. Itt azért már kezdtem aggódni, hogy esetleg elveszett, de szerencsére nem így történt. A webshopban összegyűjtött pontjaimat váltottam be, így lejött $5 a végösszegből. 


A rendelés tartalma:


Birthday celebration decorative banners × 1

Thinking space banners, kitty, doggo, shooting stars × 1

Milk and cookies washi strip stickers × 1



Egyben a rendelés :) A Journal Card itt is elbűvölően cuki *-* A rendelés mellé jött még egy picike matrica minta, ami unikornis témájú ^_^ (ha nagyobb összegben rendeltem volna, akkor járt még volna a fb matrica is, de csak ezért nem akartam többet költeni) 


Hihi, ez a kis cuki nem tudom, hogy szándékosan, vagy véletlen jött-e a csomagolással, mindenesetre megmosolyogtatott ^_^

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések