Kedvenc matricás webshopjaim

Ahogyan azt ígértem az előző posztomban, most következzen egy matricás összeállítás! Több, mint egy éve már, hogy aktívan tagja vagyok több matricás közösségnek*, így mostanra kialakítottam egy sorrendet, aszerint, hogy honnan érdemes rendelni, és mit. Alább csoportokba szedem őket, hogy helyileg hol találhatóak! :) Figyelem, hosssszúúúú bejegyzés következik! Kis nasi, és valami frissítő bekészítése erősen ajánlott! :D


*Mivel a Covid19 miatt nem tudtam Zumbára eljárni, - sajnos azóta sem -  így kellett valami, amivel kikapcsolhatok, és ne csak a munka meg a stressz tegye ki a napjaimat. És nem is találhattam volna nagyszerűbb embereket/csoportokat! És olyan jó érzés, hogy hasonló az érdeklődési körünk, és mindenki barátságos, segítőkész *-*



★☆⭐Angliában található matricás webshopok⭐☆★


🖋🖋🖋❤ ❤🖋🖋🖋

Papershire


Nem titok, hogy ők az első számú kedvenceim. A tulajdonosa, Zenny a szívét-lelkét teszi bele a matricáiba! Ha szereted a megfizethető árú, cuki és szuper ötletes matricákat, és/vagy nagy bujó használó vagy, akkor érdemes megnézned az oldalt:

https://papershire.com/

UK based shop, UK-n belül pedig ingyenes a szállítás, ami nagyon nagy piros pont! Ráadásul nagyon hamar ideér a csomag. (Amint kinyitnak újra, megnézem, hogy EU-n belül mennyi a postaktg. és a szállítási idő)

Plusz van egy fb csoportjuk is, érdemes oda is csatlakozni. :) Rengeteg hasznos infót találni ott a rendeléssel kapcsolatban is. Nagyon barátságos az oldal, és nagyon segítőkészek a tagok. Aktívak, napi rendszersséggel frissül a csoport.

https://www.facebook.com/groups/papershire/

van továbbá instagramjuk:

https://www.instagram.com/papershire/

youtube oldaluk:

https://www.youtube.com/channel/UCx7TwzpFvtXGqx_OGMnV0Yg


Néhány korábbi kép a tőlük rendelt matricákból:



Már maga a boríték is szuper cuki amiben érkezni szokott a rendelés, ugyanis egy masni díszíti a tetejét. *-* 🎀 A tasakon pedig ott egy thank you, vagyis köszönöm matrica!







Miért érdemes itt vásárolni:

🎀 Minden rendelés mellé jár egy Journal Card (képeslaphoz tudnám hasonlítani) Amit aztán sok mindenre fel lehet használni! ^_^ (én pl. a BuJóm fedlapjait szoktam vele díszíteni havi bontás jelölőnek/elválasztónak) Újabban egy nagyobb méretűt is tesznek a csomagba, ami névre szóló üzenetet tartalmaz! *-*

🎀 Vannak úgynevezett tiered freebie-k, vagyis x összegenként (pl. £15, £30, £45 stb.) jár plusz egy matrica! (ha pl. £30-ot költöttél, akkor 2 matrica is jár, és így tovább)

🎀 ha fb tag vagy, és beírod a megjegyzés rovatba az adott hónap kódját, (ezt a csoportban tudod meglesni) akkor jár külön egy ív matrica válogatás (fb exclusive freebie sheet!).

🎀 Van sok PR lány a csoportban, és rendelésenként egy lány kódját beírva kaphatsz 10% kedvezményt a rendelésed árából, valamint, ha a megjegyzés rovatba is beírod a nevét, akkor az ő személyre szabott PR freebie matricáját is megkapod mellé!


🎀 ha regisztrálsz is a webshopba, akkor amellett, hogy bejelölheted a kedvenc matricáidat, még petals pontokat is gyűjtesz, amelyeket később beválthatsz (reward points) kupon formájában! Ha a születésnapod előtt 1-2 hónappal regisztrálsz, és nem felejted el megadni a jeles dátumot, akkor arra is külön kapsz pontokat! ^_^ (plusz a regisztrációddal lesz neked is saját referral kódod, amit ha megosztasz, és más felhasznál, további pontokat gyűjthetsz! ;-) ) [ez minden shopify alapú weboldalra igaz]

🎀 A Journal Card, a Tiered freebiek és a FB freebie-k időszakosak, szezonnak megfelelő témában vannak összeállítva. Ezeket utána külön meg lehet vásárolni a webshopban. :) A tiered freebie-ket ált. grab bag formában, szuper jó áron lehet beszerezni. (szóval nem feltétlen kell vagyonokat elkölteni, hogy megkapd a tiered freebie-ket, csak ki kell várni, amíg jön az új szezon, ők meg felkerülnek az oldalra ;-) )

🎀 Ha még nem regisztráltál, de szeretnél, nekem is van referral kódom, amellyel 10%-ot tudsz spórolni, cserébe én meg kapok pontokat ^_^ Ezt a linket majd a poszt legaljára fogom beilleszteni, és az itt felsorolt valamennyi shopokhoz van kódom. O:-) A Papershire várhatóan köv.héten pénteken nyit ki újra, szóval érdemes akkor visszanézni ide érte. Jelenleg folyik a beköltözés az új irodájukba.

🎀 Júniusban van Zen születésnapja, és ilyenkor szokott lenni minden évben a webshopban Birthday Sale, ált. 20% kedvezménnyel. Ha nem is gyakran, de ilyenkor mindenképp érdemes feltankolni a kedvenc matricákból :) 

🎀 Fb tagok között havi szinten a legaktívabb résztvevők között szokott £10, illetve £15 értékű utalvány kiosztásra kerülni, szóval még egy indok tagnak lenni! (na tessék, az eddig leírtak alapján én is lehetnék már PR girl! XD Pedig nem vagyok, csak valóban szeretem őket ^.^)

🎀 És még nem is említettem a havi digitális freebie-ket! A csoport tagjai minden hónapban hozzáférést kapnak az ingyenesen letölthető matricákhoz, amit csak ki kell nyomtatni. Persze csak szigorúan saját felhasználásra. De ez milyen szuper dolog már! Gondoljunk arra, hogy épp másra kell a pénz, de azért ezekből a matricákból is szuper dolgokat lehet kitalálni a naplóba/tervezőbe stb. 

🎀 Jellemző rájuk a pasztell színvilág, a cuki figurák, köztük Bunilla a nyuszi, de van maci és cica is. Vannak úgynevezett "Nana"-k is, ezek emberalakok, mindennapi tevékenység végzése közben. :) 

+ plusz sokadik pont: a matricák mellett vannak Bullet Journaljaik és Plannerjeik is. És kiteket, matrica tartó albumokat, valamint digitális matricákat is lehet venni tőlük. Ez utóbbi akkor jó, ha kevesebbet szeretnél ugyan költeni, de mégis kipróbálnád a matricáikat. Így nincs postaktg. csak kinyomtatod valahol, vagy esetleg otthon, ha van rá lehetőséged. Szóval széles a paletta!

Valamint sokszor van akció, vagy mikor Sticker Sale van, (ebből is van jó pár, hajaj...) ilyenkor jellemző, hogy több matrica bolt összeáll pl. egy hétvégi akcióra. Olyankor is érdmes szétnézni! 

++ Volt rá példa, hogy összeállt más céggel, /úgynevezett Collab Sale /ami tök jó dolgokat eredményezett! (Csak sajnos a legutóbbi pont egy Amerikában lévő webshop volt, így nekem az kilőve) Szerintem én pont így akadtam rá anno. A  STICKII oldalán láttam megemlítve.


Mire lehet mostanában számítani tőlük?

Legújabb újításuk az anniversary bundle,(vagyis a shop évfordukójának alkalmából összeállított csomagocska, sok jósággal) lesz, amelyet július végétől lehet majd beszerezni. Sok izgis dolgot fog tartalmazni. Már várom, hogy lehulljon a lepel az egyes elemeiről. Érdemes figyelemmel kísérni az instagram oldalukat. ;-)

🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


Alább nincs rangsorolva, csak úgy jönnek egymás után a webshopok! 👀



Nagyon profi, elegáns, és sikkes matricákat terveznek, a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek. Neten aktívak, gyakran van nagyobb akció az oldalukon. (szerintem csak akciót kifogva vásároltam eddig náluk) A Harriet Wright Designs UK based shop, így viszonylag időben ideér hozzám a csomag, helyben a szállítási ktg. elenyésző. Külön ingyenes sample nem jellemző a csomagra, csak az, amit rendeltem. Kicsit drágábbak, de mint mondtam, akcióban ki lehet fogni sok remek dolgot. ;-) A FB csoport/instagram nem annyira aktív, de időnként azért van pár poszt. Ez most betudható a költözésnek is.

Facebook oldaluk:

https://www.facebook.com/harrietwrightdesigns

weboldaluk: 

(egyelőre zárva vannak, hogy a megrendeléseket feltudják adni, illetve az újabb termékeknek helyet csinálni, valamint ők is költöznek/tek)

https://www.harrietwrightdesigns.com/

instagramjuk:

https://www.instagram.com/harrietwrightdesigns/


Miért vásárolj náluk:

⧓ elegáns és sikkes

folied matricák *-*

washi tape *-*

acetát

⧓ plannerek és tollak, kitek

⧓ akcióban szuper dolgokat lehet kifogni, pl. Grab Bag-eket

⧓ vannak subscription csomagjaik

⧓ szokott lenni adventi kalendáriumuk


Korábbi rendeléseim képekben:








Mire lehet tőlük számítani a jövőben?

Valószínűleg lesz újranyitási akció :) Remélem, hamarosan újranyitnak. 

🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


A Wendy Prints egy UK-based Sticker Shop :) Etsyn találtam rá még tavaly, de azóta a másik shopját látogatom. :) Van fb csoportjuk is, bár nem nagyon aktív. 


etsy shop: https://www.etsy.com/shop/wendyprints/

webshop: https://wendyprints.com/

instagram: https://www.instagram.com/wendyprints/

facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/544849532386015?ref=bookmarks










Miért érdemes itt vásárolni? 

⧓ A rendeléshez mellékelve van egy Journal Card/ képeslap, + egy névjegy, aminek a hátuljára névre szóló kis üzenet van írva, valamint egy kicsike minta/sample a legújabb papírra nyomtatott matricákból. Plusz egy alkalommal volt egy kupon, amit a következő vásárláskor lehetett beváltani, és 5 fontot engedett a végösszegből! *-* (ez bevett szokás új vásárlók esetében, bár nem tudom, él-e még a kezdeményezés)  ⧓


⧓ Az oops bag-ek szinte teljesen épek, alig látni rajta egy-egy aprócska hibát. Teljesen megérte az árát. 

⧓ Az egész csomag nagyon elegáns, és igényes. Must have! *-*

foiled matricák *-*

matrica tartó albumok és újrahasználható matrica albumok lelőhelye

 megfizethető árak

⧓ gyakran vannak akciók, érdemes figyelemmel követni

⧓ Van, mikor vannak PR lányok, de úgy tudom, most nincs.

⧓ Ha a webshopba regisztrálsz, akkor mint az eddig felsoroltak esetében, így itt is pontokat gyűjthetsz, amit aztán beválthasz. :)

Mire lehet számítani legközelebb tőlük?

Épp MOST van benne a Pink Planner Sale-ben, (július 9-11) ahol 20% kedvezményt lehet spórolni a vásárlás összegéből! Kód: MEMORIES




F O N T O S tudnivaló 👆 EU-s vásárlóként érdemes az etsy boltjából vásárolni.


🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


Etsyn találtam rá még tavaly, és nagyon megvoltam elégedve a The Ginger Cat Co-val. Kiváló minőség, remek árak, elenyésző postaktg. jellemzi, mivel szintén UK-n beül van,  (Nottinghamshire)  az első rendelésem villámgyorsan ideért - mert az grab bag volt, és már szállításra kész állapotban volt  - A 2. rendelésre kellett kicsit többet várni, de az is ideért 2-3 héten beül. Van fb csoportja, viszont nem valami aktív közösség. Neten fent vannak, de nem mindennapos a friss poszt  - legalábbis ami az instát és az alap fb-ot illeti - Mindenképp érdemes tőlük rendelni! Itt is vannak csodaszép foil matricák is *-*

Etsy:

https://www.etsy.com/uk/shop/TheGingerCatCo

Instagram:

https://www.instagram.com/thegingercatco/

Facebook:

https://www.facebook.com/thegingercatco/

valamint van egy privát fb csoportjuk is:

https://www.facebook.com/groups/thegingercatco/?source_id=357701888050346

Szállítási idő: Europe: 1-2 weeks


Miért érdemes itt vásárolni:

😻Nagyobb rendelés mellé ált. jár valami kis freebie is. ;-)

😻Néha részt szokott venni különböző Planner Sale-ekben, érdemes figyelni!

😻 CAT15 for 15% off £10 (a kódot beírva 10% kedvezményt kapunk £10 vásárlása esetén)


Korábbi vásárlásaimról képek:




Mire lehet legközelebb számítani tőle?

Egyelőre nem tudni.

🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


HRHandmade 

UK based (Fareham) shop, etsyn találtam rá. 


etsy: https://www.etsy.com/uk/shop/HRHandmade?ref=simple-shop-header-name&listing_id=882547905

instagram: https://www.instagram.com/hrh_design_uk/

facebookhttps://www.facebook.com/helenrichardsonhandmade/


Europe: 1-3 weeks a kiszállítási idő

Korábbi vásárlásaim képekben:






Miért érdemes nála vásárolni:

🌙 megfizethető árak

🌙 vellum és acetát printek *_*

🌙 van freebie a rendelés mellé

🌙 igényes és szép termékek

🌙 Asztrológia, Csillagképek, Hold szerelmeseinek must have! *-*


Mire számíthaunk tőle legközelebb?

New dashboard design a websopban :)

🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


House of Stickers

Róluk már hallottam, de akkor valamiért annyira nem ragadta meg a figyelmem. Áprilisban viszont kipróbáltam. És ők is UK based bolt.

Minden eleme nagyon elegáns és igényesen van elkészítve *-* És megmondom őszintén, nem is látni, mi az a kis hiba az egyes íveken. (már amennyiben a glitch, vagyis szépséghibás grab bag-et választ az ember ;-) )

Instagram: https://www.instagram.com/houseofstickersuk/

“HOS10” for 10% off 🤍 (10% kedvezmény a kódot beírva ;) )

weboldal: https://houseofstickers.co.uk/


Korábbi vásárlásaim képekben:





Egyre szebb és igényesebb munkát ad ki a H/S a kezei közül minden alkalommal. Kezdésnek a masnit a borítékon emelném ki ❤ Valamint nézzétek a tartót, amiben érkezett a matricám! Csodaszép! És nem utolsó sorban hasznos is, kiváló tárolóm lesz, ez egész biztos.


Miért érdemes nála vásárolni? 

⧓ A rendelés mellé jár egy Journal Card/képeslap

⧓ valamint egy kisebb freebie sample

⧓ megfizethető árak

⧓ sikkes és elegáns

foiled stickers *-*

⧓ péntekenként akció

⧓ időközönként vannak PR lányok/érdemes figyelni az instagramot!


Mire számíthatunk tőlük legközelebb?

Szerintem a pénteki akciót érdemes figyelni az instán. :)


🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


Diamond Prints Designs


Eredetileg az etsyn bukkantam rájuk, de utána átpártoltam a shopify webshopjukba. Facebookon nem igazán aktívak, instagramon sem frissül gyakran az oldal. A szállítási idő 2-3 hét. 

etsy: https://www.etsy.com/uk/shop/DiamondPrintsDesigns

webshop: https://www.diamondprintsdesigns.co.uk/

instagram: https://www.instagram.com/diamondprintsdesigns/

facebook: https://www.facebook.com/diamondprintsdesigns



Miért érdemes náluk vásárolni? 

🖋 megfizethető árak

🖋 foiled matricák

🖋 grab bagek

🖋 tombola -> lehetőség nyerni :)


Mire számíthatunk tőlük legközelebb?

Jó kérdés, sajnos nagyon nagy a csend...

🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


★☆⭐ Kanadában található matricás webshopok 


🥔🖋❤❤🖋🥔

Kanadában, Surrey-ben taláható a The Coffee MonsterZ Co, vagyis TCMC vállalkozás, egy akkoriban tini lány, Helen kezdte el, és milyen jól tette!:) Minden itt látható figura az ő saját tervezése. Anyukája és apukája is besegít a családi vállalkozásba, ki-ki a maga módján. Apukája viszi a feladni való csomagokat a postára, de van, hogy ő is segít a matricák előkészítésében, körbevágásában, ahogy az anyukája teszi. Valamint az anyukája készíti össze a rendeléseket, és néha kisebb üziket is írnak rá. :) 

Érdemes csatlakozni a fb csoportba, ahol nagyon segítőkészek a tagok! A csoportban vannak havi digitális freebiek, érdemes megnézni őket :) Persze csak szigorúan saját felhasználásra! Olyanok ők, mint egy nagy család! Túlzás nélkül állíthatom, hogy a listámon ők az egyik legnépszerűbb matrica csoport!





Instagramjuk: @thecoffeemonsterzco
illetve a webshopjuk: www.thecoffeemonsterzco.com
youtube csatorna:

Így néz ki egy kisebb rendelés esetén a feladott boríték:




Miért érdemes náluk vásárolni:

🥔Minden rendelés mellé jár egy cuki Journal Card/ képeslapocska, ami egyben pontgyűjtő is a hátulján. Minden ív matricán található egy kávébab, azokat kell beragasztani a pontgyűjtőbe, és amint betelt, be lehet váltani a webshopban. (évente frissül, a négy évszaknak megfelelő témájúak ezek a kis cuki matricák)

🥔Plusz minden hónapban egy kicsike matrica sample is jár a rendelés mellé.


 🥔Van egy 10% kedvezményes kuponuk, (POTATOPACK) amelyet egyébként egész évben fel lehet használni  $10 rendelés felett. Így spórolni lehet rajta egy kicsit. Vagy vadászni egy referral kódot ;-)

🥔Augusztus 6-án ünnepeli TCMC alapítója, Helen a születésnapját, és ebből kifolyólag 20% szokott lenni a  webshopban. Gondolom, idén is lesz valami hasonló. De ott van még pl. a Black Friday is... :D (ez mondjuk érvényes az összes webshopra)
Sőt, speciális szetteket (bundle) is lehet venni, fix árban, de itt aztán nindzsa ujjakra van szükség, mert volt olyan, hogy konkrétan  3 perccel az akció kezdete után! eladták a birthday bundle 80%-át! 
🥔 Lehet Washi Tape-eket előrendelni tőlük. Valamint tolltartót, charmeket/pineket, vellum papírokat stb. De aki roppant gyors, az lecsaphat rá a webshopban is, ha marad ki pár darab. De ennek az esélye kb. egyenlő a nullával. Tapasztalat. XD Jobban megéri inkább előrendelni, ha van rá mód.
🥔Tavaly volt Adventi Kalendárium előrendelés és nagyon szuper dolgokat tettek bele. Azt egyelőre nem tudni, hogy lesz-e idén is. 
🥔 PAY IT FORWARD PROGRAM-ra feliratkozás: ez egy szuper kezdeményezés, melynek az a célja, hogy veszel egy matricát, és azt az utánad következő vásárló fogja megkapni. Persze te is kaphatsz egyet, ha úgy jön ki épp. :) (még nem teszteltem élesben, mert utóbbi két alkalommal én az etsy shopból rendeltem, és nem tudom, hogy ott is van-e ez, vagy csak a webshopban. )
🥔 Szoktak kiadni éves falinaptárat, szintén előrendelés elvén működik
🥔 Itt is érvényes, ha a webshopba létrehozol egy profilt, akkor pontokat gyűjthetsz minden vásárlásod után, amit utána beválthatsz kupon formában. 
🥔 ugyancsak lehet saját referral kódod. :)
🥔 ők is árulnak digitális matricákat. (de a csoportban is kapni időközönként digitális freebie-ket, persze csak saját felhasználásra!)

🥔Fb tagok között havi szinten a legaktívabb résztvevők között szokott 10 USD értékű utalvány kiosztásra kerülni. :)
Korábbi rendeléseimből képek:






Mire lehet tőlük legközelebb számítani? 

Most volt júniusban egy Washi, Stamp & Pencil Pouch Preorder + Pride előrendelés, de már lezárult. Valamint július elején volt egy Misfit Sale is, de most nem vettem részt az utóbbin. Előbbin szolidan rendeltem egy nyomda szettet, mert arra már nagyon rég vágytam *-*
Szerintem Helen születésnapi akciója lehet a következő event. (Aug. 6.) Viszont érdemes az instagram oldalukat nézni, hátha lesz ott valami infó 👀

Az új vám szabályozások miatt érdemesebb lehet nekünk EU/UK lakosoknak talán az etsy boltjukból vásárolni, mert az etsy eintézi a külön kiadásokkal járó köröket, és nem kellene fentakadnia a vámon utólag. Így viszont sajnos borsosabb összegekre lehet számítani :-/ Bár elvileg ha "csak" matricát vásárol az ember tőlük, azt a sima oldalukon is meglehet oldalni, és sima levélként lesz feladva a csomag, bár ekkor nem kap tracking numbert. ITT olvashatsz erről részletesen.


🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋

🖋❤❤🖋


Ez a csapat szintén Kanadában (Oakville, Ontario, Canada) található.  Érdemes legalább egyszer kipróbálni, ha van rá lehetőség. :) Shrija és Priyanka vezeti a vállalkozást, és ők is nagyon kedvesek és szuper cuki dolgokkal állnak elő. *-*Még tavaly nyáron ismertem meg az EMAS-t (Every Minute A Story, csak rövidítve így szoktam rá hivatkozni) és már akkor a szívembe zártam ezt az aranyos figurát. :) Az a jó, - vagy nem XD - hogy ők gyakran adnak kedvezményt az új kollekcióikra. És ez elég sokszor fordul elő. Gyakorlatilag gyártószalagon gördülnek le a szebbnél szebb termékeik *-*

Nekik is van egy szuper fb csoportjuk, egész aktív, alább megtalálható:


TIPP: Mielőtt regisztrálnál a webshopba, nézd meg a fb csoportban, hogy kinek van referral kódja, arra a linkre kattintva ad 10%-ot az első rendelésből. Plusz érdemes figyelni, milyen freebiek vannak, szintén kódos, ezt a megjegyzés rovatba kell beírni, mielőtt befejezed a fizetést a webshopban. ;-) 
Bár azóta nekem is van referral kódom, lásd a poszt legalján a linkre kattintva!

Instagramjuk: @everyminuteastory
illetve a webshopjuk: https://everyminuteastory.com/

Szállítási ktg:
Rest of the world:
Standard shipping (No tracking): Flat rate $3.50
Tracked Packet: Flat rate $13.20
szállítási idő:
1-12 weeks depending upon location  

Néhány korábbi rendelésemről képek:










Miért érdemes náluk vásárolni:

🎁 Jár egy Journal Card a rendelés mellé
🎁 Ha fb tag vagy, az onnan vett kódot beírva a megjegyzés rovatba kapsz egy fb exclusive freebie-t US$15 összeg felett
🎁 Jön egy ingyenes mini matrica sample minden rendelés mellé
🎁 Sok tematikus bundle-t szoktak piacra dobni, és ezek ált. tartalmaznak washi tape-ket, cuki charmokat, enamel pineket, kiteket, matricákat stb. 
🎁 Ha regisztrálsz a weboldalra, pontokat gyűjthetsz, amelyet később beválthatsz kuponokra és levásárolhatod. (shopify weboldal)
🎁 havi ingyenes digital freebie fb csoport tagként

Mire számíthatunk tőlük legközelebb?

Most volt a mid year sale, de már véget ért. Viszont ismerve munkásságukat, hamarosan előrukkolnak egy újabb kollekcióval. Itt vannak a legújabb termékeik. ezt is érdemes nézegetni időnként.

🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


★☆⭐ Amerikában található matricás webshopok 


 A The Giving Girl Virginiában van. És ha nem lenne olyan nagyon messze, akkor egész biztosan rendelnék még tőlük. Tavaly viszont kipróbáltam őket, és nagyon színvonalas minőséget kaptam a pénzemért cserébe.


Csodaszép munka, sikkes, elegáns - főleg foil - planner matricákat adnak ki a kezükből. A matricapapír is minőségi. Ez érződik is valamelyest az árakon. Sajnos UK-n kívűl van, így a postaktg jól megdobja a szállítási ktg-et, de egyszer megéri kipróbálni. :) Fb freebie jár a rendelés mellé, csak hivatkozni kell rá a megjegyzés rovatban. Valamint 10% kedvezményt is adnak, amit pl. instán lehet meglesni ;-)


Korábbi vásárlásomról képek:


Miért érdemes itt vásárolni? 

❤ sikkes és elegáns matricák
❤ foiled *-*
❤ jár fb freebie, ha tag vagy/kódot a csoportba belépe tudod megnézni
❤ grab bag-ek

Mire számíthatunk tőlük legközelebb?

Új megjelenésekre 5% kedvezmény vasárnapig! :)


🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋




Ez a webshop (US) is csodaszép, átlátszó foiled tape-ekkel foglalkozik. Sajnos elég drága a postaktg. miatt, de egyszer úgy gondoltam, megérdemlem, így tavaly rendeltem is tőlük. ^_^


webshop: https://www.girlbossanna.com/

instagram: https://www.instagram.com/girlbossanna/

facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/girlbossanna/






🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋🖋


és akkor itt van az ígért referral kódok elérhetősége:


Oké, lenne még itt 1-2 gyöngyszem, de már nem merem ennél hosszabbra nyújtani a bejegyzést... 

Virtuális pacsi, ha idáig elolvastad! :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések