Bujo/November

 


A szabadság előnye, hogy volt időm tevékenykedni egy kicsit ^_^ Kész a november is. Kicsit nagyon kaotikus lett, szóval most nincs szinkronban a fedlap és a havi nézet. Az előbbi ilyen holdas-csillagképes-kristályos, és a lila szín uralja; míg az utóbbi erősen ősziesre sikeredett. :)

Az idézet egy korábbi süti volt itt molyon, ezért került ide. :)



A november fedlapja idézet előtt :) 

🌜A fedlap alapja az ingyenesen kinyomtatható sablon a https://www.printablesandinspirations.com oldalról származik. Link a purple crystal stickers-hez: katt ide! 
🌜Papershire matricákat használtam (a lila csendéletet ábrázoló téglalap az elején és a cuki ruhácska, fb csoportban megtalálható az ingyenes matricák között ^_^)
🌜Harriett Wright Design (a lila téglalap feletti csillogós sáv [Washi Strips / Rose Gold] és a "notes felirat")
🌜TheGingerCatCo ( a november felirat két oldalán lévő holografikus hold ciklus matricák *-* [FOIL Lunar Dividers Planner Stickers] és a félhold a kávéban :D és még lásd lentebb is a havi bontás képén) 
🌜Girl Boss Anna (a retro stars washi, a fedlap alja és és pár helyen a csillogósabb részek az mind az overlay) 



❤❤❤



A havi bontás.

Ezt a sablont egy az egyben egy Papershire tag osztotta meg velünk a fb csoportban. *-* Külön köszönet érte! A hetek napjait én írtam oda, (0.2mm-es fekete filccel) és a november matrica is külön lett odaragasztva. Meg még néhány apróság :) 
🌜Pl. A Notes részt 3 elemből állítittam össze  ^_^ (a "Cetli" Papershire, a Notes az Harriett Wright Design és a masni az The Giving Girl boltokból való)
🌜 Stella Beau Sticker Co : choose happy /yay payday matricák




❤❤❤



Happy Moments oldal :) 

Itt még a gömb ugyanannak a szettnek az eleme, ami a fedlapé is. (jobb alsó sarokban) Van itt még Foil accents washi, ami rose gold színű, és rózsák díszítik. (mildred for tea, etsy) Szintén Papershire matricák és ugyanaz az elválasztó mint az első lapon. 





Felkészülni a Black Friday-re :) és egyéb oldal. :D A Black Friday lapocska a TheCoffeeMonsterzCo fb csoportból van, szintén az ingyenes dolgok között. :) 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések