Unboxing! Megérkezett a Fairyloot áprilisi doboza




Szombat délután érkezett meg az áprilisi Fairyloot doboz, este pedig ki is bontottam, szokásomhoz híven. :D (Ilyen ez, mikor az ember lánya mindig du-os műszakban dolgozik...) Aztán napokig nem működött a blog rendesen, így képeket sem tudtam feltölteni. No, de most hozom a képes beszámolót! 


 

Az április témája a Memories volt. A témakártya gyönyörű szép, részben ezért is került a virtuális kosaramba ez a doboz. *-*



✿ vászontáska /Terrasen Tote Bag by @fantasticalfeminism



✿ Memory Vial Pin by @thatslovelydearshop



✿ Secret Book Vol. III. by @noverantale



✿ Sarah J. Maas  - Throne of Glass sorozata ihlette tarot kártyák, by @gabriella.bujdoso 



✿ Saint Germain Pin Banner by @dustandpages



✿ Emoji Sticky Tabs by @fairyloot





✿ Laini Taylor inspirálta Washi Tape by @tillanddill




✿ A hónap könyve pedig Zoraida Córdova - Incendiary




Speciális, piros lapszél és az írónő által aláírva. Valamint speciális dust jacket *-* A könyv mellé kaptunk egy írói levelet, hátoldalán a könyv főszereplőjéről készült art-tal. Mind a dust jacket és az art is @taratjah munkája. 



A doboz tartalmának egyik része



és a másik fele









✨✨✨ É R T É K E L É S: ✨✨✨


 Hasznosság: ★★★★☆
Javarészt hasznos dolgokat találtam ebben a dobozban.

 Találékonyság: ★★★★☆
Igyekeznek változatos elemeket beletenni, nem túl gyakran ismétlődnek ugyanazok az elemek, bár előfordulnak. Például tavaly júliusban volt már egy pin banner az akkori dobozban. Bár lehet, hogy aki szünet nélkül rendel mindenféle dobozt, annak kell is az utánpótlás :) 

 Ár -érték arány:  £32 ★★★★★
Szerintem egész korrekt a doboz ára.
(itt csak a kemény borítós könyv értéke kb. £14.99, ez a könyvön szereplő ár. A többit a tárgyak és a postaköltség teszik ki.)

 Csomagolás: ★★★★★
Sértetlenül érkezett meg a doboz,  a csomag tartalma is gondosan be volt csomagolva. A könyv külön be volt csomagolva. Kitöltő anyag volt benne. 

 Tárgyak, amelyek a legjobbak/leghasznosabbak: a vászontáska, a secret book, valamint a washi tape. 

 Tárgy(ak), amelyet(eket) nem tudok hasznosítani:  a pin banner :D És az emojis sticker szett XD Szerintem majd odaadom tesómnak. :) 

 Témáját tekintve ennyire volt összehangolva: ★★★★★

Abszolút jól sikerült összeállítaniuk ezt a dobozt, és megérte rá várni. Külön örülök a Throne of Glass inspirálta vászontáskának, és annak, hogy Bujdosó Gabi (tarot kártyák) és Noverantale (a secret book) munkája is helyet kapott benne.  Részben ezért is rendeltem meg a boxot. És jó hír azoknak, aki hasonlóan hozzám, lemaradtak az első secret book megszerzéséről, hogy később elérhető lesz a fairyloot shopjában. *-* A Laini Tayloros washi tape is csodaszép, én mint bujo használó, egész biztosan fel fogom tudni használni. És ez a 3. LT témájú tárgyam. Azt hiszem, ez egy jel, hogy végre a polcomon kellene tudnom valamely könyvsorozatát. :D 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések