Unboxing! |Ideért a FairyLoot Júniusi doboza

 Unboxing! 





Jó régen nem volt már unboxingos posztom. A legutóbbi még a 2020. októberi FairyLoot doboz volt, utána meg lemondtam. Nem sokkal később meg várólistássá vált a dolog. Ugyanez volt az Illumicrate esetében is. Mostanáig nem is volt lehetőségem FL dobozt rendelni. Szóval most visszajött a régi lelkesedés, amit akkor éreztem, amikor életem első FL dobozát kaptam kézhez. :) Pozitívan csalódtam máris két dolgot illetően: 1. A FL időben adta fel a dobozt, valamint az Evri - korábban Hermes - csodával határos módon profi módon kézbesítette. (értsd: nem másik címre adta be, és nem kellett érte rohangálni...) Szóval nagyon meglepődtem, mikor ma csengetett a futár, mert nem számítottam rá :)

A június témája a Chosen Ones, vagyis kiválasztottak volt. 


Itt a Spoiler kártya, amin nagyon szép az illusztráció:



Alább jön a képes beszámoló a doboz tartalmáról! 🎉




Vigyázat, S P O I L E R azok számára, akik szintén megrendelték a dobozt! 

.

.

.

.

.

.

.

.

 Rin Trinket Dish/ tányérka. Ez a FL gyűjthető tányérjai közül a következő darab. A The Poppy War karakterét, Rint ábrázolja. Az art @ARZ28 munkája. 



The Atlas Six Book Sleve/könyvtartó

Olivia Blake - The Atlas Six könyve inspirálta könyves tatyó, amelyet @ChattyNora tervezett, és valami hihetetlenül szép! *-* Pozitívum a szép külső mellett, hogy elég nagy ahhoz, hogy egy keménytáblás könyvet is bele tudjunk tenni! Ráadásul pihe-puha béléssel is rendelkezik, így egész biztosan nem fog megsérülni benne a könyv! 




Sting Dagger Paper Tabs/tőr alakú jegyzetfülek

Design by @Jezhawk

Gyűrűk ura ihlette /Sting vagyis fullánk/ rövid kardformájú jelölők idézetek jelölésére. Szuper ötlet például csatajelenetek, vagy akciódúsabb részek bejelölésére!



Twin Crowns by Catherine Doyle · Katherine Webber


Te jó ég, hogy ez a könyv milyen gyönyörű szép!!! Speciális FairyLoot design. *-* Kicsit aggódtam, hogy puhatáblás kiadású, de abszolút elfeledteti a gyönyörű stencillezett (digitális) és kék lapszélek, valamint az aranyozott borító! Benne van a két írónő aláírása is, igaz csak digitális, de az is valami. Van benne térkép is, bár képet nem készítettem külön.


A hónap könyve:

Emily Thiede: This Vicious Grace




Speciális védőborító, gyönyörű stencillezett, valamint sárga lapszélek, a belső borító is foiled, valamint a könyv belső részén mindkét oldalán (endpapers) art található. Dedikált példány. Az artok @gabrielleragusi munkája. Van mellé még egy levél az írónőtől, annak hátulján is egy art, ez @alicemariapower munkája. És ebben a könyvben is van térkép. :) 



Tarot Cards of the Month/A hónap Tarot kártyái

Jennifer L. Armentrout: Blood and Ash könyvének karakterei láthatóak, amelyek @arz28 munkái. Jött még mellé egy könyvjelző, egy art print (Adelina a The Young Elits -Marie Lu könyvéből) @Damian.in.the.den és a FairyScoop.




É R T É K E L É S: 



✿ Hasznosság: ★★★★☆

Javarészt hasznos dolgokat találtam ebben a dobozban.


✿ Találékonyság: ★★★★☆

Igyekeznek változatos elemeket beletenni, nem túl gyakran ismétlődnek ugyanazok az elemek, bár előfordulnak. Mondjuk sok dobozt hagytam ki, így nincs most rálátásom erre. 


✿ Ár -érték arány:  £34.00 ★★★★☆

Drágult kicsit az ára az elmúlt évek dobozaihoz képest, de még egyszer-egyszer kibírható összeg.


✿ Csomagolás: ★★★★★

Sértetlenül érkezett meg a doboz,  a csomag tartalma is gondosan be volt csomagolva. A könyv külön be volt csomagolva. Kitöltő anyag volt benne. 


✿ Tárgyak, amelyek a legjobbak/leghasznosabbak: 

Egyértelműen a könyvtartó! Szuper minőségű, és még szép is! Meg ahogy írtam fentebb is, elfér benne egy nagyobb méretű, kemény fedeles könyv is. 


✿ Tárgy(ak), amelyet(eket) nem tudok hasznosítani:  

Hát, a trinket dish-sel nem igen tudok majd mit kezdeni, de ajándékba jó lesz. Az art print még ilyen, de talán majd egyszer megismerem a történetét, és akkor nagyobb kincs lesz számomra. Talán. 


✿ Témáját tekintve ennyire volt összehangolva: ★★★★★

Abszolút jól sikerült összeállítaniuk ezt a dobozt, és megérte rá várni. Külön örülök a plusz könyvnek, talán jobban is tetszik, mint a hónap könyve. 






Nektek melyik tárgy tetszik a legjobban ebből a dobozból? 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések