Cassandra Clare - Chain of Thorns borítóleleplezés

 Már sokadjára csúszott el a The Last Hours trilógia befejező részénének a megjelenési dátuma, de május 19-én végre kaptunk egy borítóképet a 2023 január végén megjelenő Chain of Thorns-ról. *-*



Remekül passzol a The Last Hours sorozat eddig megjelent kötetei közé. Itt is szép ruha, és nőalak található, vagyis a már jól bevált recept. :D Ezúttal Grace-t kaptuk. Valamiért azonban nekem nem nyerte el a tetszésemet. Azt nem igazán tudnám kifejteni, hogy miért. Csak ránézek, és nem ejt rabul. (lehet, hogy Grace az oka?) De az tény, hogy Cliff Nielsen mindig remek munkákat ad ki a kezei közül. 


Korábban írta a hirlevelében Cassie, hogy a LitJoy Crate ki fog adni egy speciális dobozt. Hasonlóan a korábbi részekhez, most is lesz hozzá tartó. A szetthez jár majd egy személyre szóló bookplate, valamint egy art print, ami Niru.sky munkája. Valamint ezúttal is lesz egy levél valamelyik karakter nevében írva. 




"LitJoy is doing their own special edition! The LitJoy edition comes with a gorgeous slipcase featuring custom artwork, signed custom bookplates, and an exclusive print by @Niru.sky to match the two they did for Chain of Gold and Chain of Iron. "

Kíváncsian várom, hogy mivel rukkol majd elő a FairyLoot és az illumicrate! 


A Chain of Thorns Special First Editions-ről ezt lehet tudni: 

Megtalálható lesz az ismeretebb könyvesboltokban és webshopokban. Különleges illusztrációkat fog tartalmazni, egy rövid történetet, és egy kifordítható borítót. 

Special Editions


The special collector's first edition will be available from Waterstones, Barnes and Noble, Target, Walmart, Dymocks, Easons, Indigo and all good bookshops in English-language speaking countries! It works just like previous collector’s editions: the first batch of Chain of Thorns printed is exclusively all the collector’s edition, with the special illustrations, short story, and reversible cover. After those sell out, there won’t be more printed. That’s why it’s important to pre-order, wherever you are!


És akkor jöjjön az a kifordítható borító, amelyet Cassie IG oldalán láttam:



A kifordítható borító nagyon tetszik! *_* Talán még jobban is egy fokkal, mint a fenti változat. Az illusztrációt Charlie Bowater készítette. <3 

Mostanában kicsit hektikusak a mindennapjaim, ezért ez a késői bejegyzés. De már elkezdtem a vázlatot kb. május 16-án, és azt terveztem, hogy a borító leleplezés körül posztolom is... No de jobb később, mint soha! ;) 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések