Amanda Hocking - One day, three ways

One day, three ways  - Egy nap, három szemszög  

(egy rövid trylle történet a Torn részhez)

Wendy és Tove eljegyzési partiját láthatjuk három ember szemszögén keresztül. Egy időben nyerhetünk betekintést Finn napjába, Tove napjába és Loki napjába is.

Október 28. szombat

Finn otthon van, a ház körüli teendőket végzi, próbál nem a palotában zajló eseményekre gondolni,de húga , Ember nagyon szeretne ott lenni, de az anyja nem engedi el. Finn felajánlja neki, hogy edzhetnek inkább, amit el is fogad. Ő is trackernek tanul, mint bátyja, Finn, és édesapja, Thomas. Kimagasló a teljesítménye, ő az osztályelső.

Október 28. szombat

Az eljegyzési partin Tove csak feszeng, nem érzi jól magát, az emberek neveit se nagyon tudja megjegyezni. (annak örül azért, hogy legalább a menyasszonya nevét tudja) Látja Wendy-n, hogy hozzá hasonlóan ő is feszült, de próbál kedves lenni az Aurora által meghívott emberekkel. Többször is újragondolta, hogy jó döntés volt-e az eljegyzés. Viszont jobb úgy házasodni, hogy kedveli az illetőt, mintha nem ez lenne a helyzet. Ráadásul ő egy erős támasz lehet Wendy oldalán. Bár azért gyötri érte a bűntudat. Úgy érzi, kihasználja a lányt.  De így elkerülheti a felmerülő kérdéseket az anyjától,hogy eddig miért nem randizott.  Mielőtt Finn megtalálta volna őt annak idején, azt hitte magáról Tove, hogy teljesen megőrült a képességei miatt. Élete legszebb napja volt, mikor kiderült, még sincs vele semmi baj és nem őrült meg.
Az első táncuk következik Wendyvel, és próbálnak kitalálni egy saját közös számot ( mert mnden másban az anyja, Aurora vagy Willa döntött eddig) Miután visszaülnek a helyükre, fogadják a vendégek gratulációit. Itt jelenik meg Markis Bane, aki kék szemű, és később fontos szerep jut majd neki. :)

Október 28. szombat

Loki börtönben van. Sara titokban ételt és vizet visz neki.  Viszont utánamegy a király, és kiküldi a királynőt. Elkezdi kínozni, de nem öli meg. Majd távozik a cellából Oren.
Loki azért jelent meg Wendynél, mert ezt adta parancsba a király, hogy vigye el hozzá, de ő nem kívánt engedelmeskedni neki. Helyette el akart vele szökni. Ezért most itt kötött ki a börtönben. Azért tért vissza egyedül, hogy óvja a lányt. Bármilyen szenvedést elvisel, ha biztonságban tudhatja a lányt. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések