Új szerzemény: Melani Sie Milk ​& Mocha Comics Collection – Our Little Happiness

 Melani Sie

Milk ​& Mocha Comics Collection 

– Our Little Happiness



Ideért a héten Melani Sie: Milk ​& Mocha Comics Collection – Our Little Happiness képregénye. Még valamikor tavasszal rendeltem elő, rögtön két példányban, mert a kislányunk is nagy Milk&Mocha bear rajongó lett időközben. 😄(az UK-s Amazon oldaláról rendeltem elő.)


Könyvinfók:

Kiadó: Andrews McMeel, Kansas, 2023

128 oldal · keménytáblás · 

ISBN: 9781524879693 · 

Illusztrálta: Melani Sie

Melani Sie illusztrátor és az indonéziai székhelyű Klova Studios művészcsapat tagja. Ő a rendkívül népszerű Milk Mocha Bear webképregény alkotója is, amely ellentétes személyiségű, bájos medvék kettőséről szól. A Milk Mocha Bear 2016-ban jött létre, és mára több mint 1 millióan követik a közösségi médiában, mosolyt csalva az emberek arcára szerte a világon. Forrás.

Fülszöveg:

Cozy up with a warm cup of tea and follow the sweet scenes of Milk and Mocha, from the popular webcomic @milkmochabear.

Milk and Mocha share their sweet slice-of-life moments in this new collection, including never-before-seen comics! Milk and Mocha are charming bears with opposite personalities. These uplifting comics remind us of the sweet moments we share with our friends, family, and loved ones./

Helyezze magát kényelembe egy csésze meleg tea mellett, és kövesse a Milk és Mocha édes jeleneteit a népszerű @milkmochabear webképregényből.

Milk és Mocha megosztja életének édes pillanatait ebben az új kollekcióban, beleértve a soha nem látott képregényeket is! Milk és Mocha bájos medvék, ellentétes személyiségekkel. Ezek a felemelő képregények azokra az édes pillanatokra emlékeztetnek bennünket, amelyeket barátainkkal, családunkkal és szeretteinkkel osztunk meg.

A könyv végén található két oldal matrica. 128 oldalnyi cukiság Milk-Mocha-Matcha módra. ^_^


Évekkel ezelőtt ismertük meg párommal ezt a cuki medvepárost, és azóta is töretlen lelkesedéssel követjük nyomon Mocháék mindennapjait. Sikerült már pólót*, matricát, kulcstartót valamint Milk & Mocha plüssmacit** is beszerezni korábban, így ez a képregény-gyűjtemény egy újabb gyöngyszem az eddigi kincseink mellett. 

https://milkmochabear.com/

.

.

.


Az érzés, amikor rájössz, hogy nem is mutattad meg anno a Milk&Mocha macis kincsiedet...

*póló:


** plüssök:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések