Könyvek, amelyeket nagyon várok 2024-ben

Alább mutatom, melyek azok a könyvek, amelyeket nagyon várok 2024-ben! A sorrend nem mérvadó. ;-) 


 Sarah J. Maas

House of Flame and Shadow



Crescent City sorozat, 3. kötet

A Bloomsbury oldalán lehet előrendelni január végéig. Ez a változat tartalmaz egy digitális aláírást az írónőtől, viszont csak UK lakosok számára elérhető. A sima kiadás elérhető lesz a szokásos helyeken. 

Könyvinfók:

Online ára - a bloomsbury oldalán -: £22.00 £19.80

Megjelenési ideje: 2024. január 30. 

Formátum: Keménytáblás, 234 x 153 mm

Terjedelme: 848 oldal

ISBN: 9781526668233

Kiadó: Bloomsbury Publishing

Sorozat: Crescent City

Mivel nem az első rész, így nem hozok fülszöveget. 😉

❤📖❤📖❤📖❤


Kelly Oram


Jó hír a Kelly Oram rajongóknak, hogy az írónő jövőre rögtön két új könyvvel is jelentkezik! Ez a

Alice in La La Land (2024. jan. 8.) és a Beauty and the Bachelor (2024 jún. 10.). Borító még egyelőre nincs. És! Mindkettő történet a Cinder és Ella univerzumban játszódik! *-* Vagy ahogy Kelly hívja, a Kellywoodban*. :) Egyelőre kindle verzióban lehet előrendelni, darabja £2.35-ba kerül. Nagyon várós mindkettő! 😍


Az Alice in La La Land fülszövege:



/alább kijelölve megtalálható a fordítás!/

How far would you go to achieve your dreams?

Alice Liddell wants nothing more than to be a rock star, but her overly strict mother is determined to see her at an Ivy League school and as far from the entertainment industry as possible. When Ms. Liddell discovers Alice is in a secret band and thinking of turning down Yale to pursue a career in music, mother and daughter have a fight that changes Alice’s life. Alice learns that not only is her absentee father a household name in entertainment, but he has no idea she even exists.


Desperate for at least one parent who can understand and support her, Alice and her bandmates cook up a scheme to go to Los Angeles so Alice can meet her famous father. Once in California, nothing goes according to plan. Alice quickly finds herself caught up in the wild and crazy world of Hollywood with the mischievous, swoon-worthy TV star Dylan Reese as her personal guide.

Tumble down the rabbit hole with Alice in this coming-of-age rom-com from the international bestselling author of Cinder & Ella./

Alice Liddell semmi másra nem vágyik, mint hogy rocksztár legyen, de túlságosan szigorú édesanyja elhatározza, hogy egy Ivy League iskolába íratja őt, és a lehető legtávolabb tartja a szórakoztatóipartól. Amikor Liddell asszony rájön, hogy Alice egy titkos bandában játszik, és azon gondolkodik, hogy lemond a Yale-ről, hogy zenei karriert folytasson, anya és lánya összevesznek, ami megváltoztatja Alice életét. Alice megtudja, hogy a távollévő apja nemcsak hogy a szórakoztatóiparban ismert személy, de a férfinek fogalma sincs a lánya létezéséről.

Kétségbeesetten szeretne legalább egy szülőt, aki megértheti és támogathatja őt, Alice és bandatársai kidolgoznak egy tervet, hogy elmenjenek Los Angelesbe, hogy Alice találkozhasson híres apjával. Kaliforniában semmi sem a tervek szerint alakul. Alice gyorsan azon kapja magát, hogy beszippantotta  Hollywood vad és őrült világa, ahol a huncut és jóképű TV-sztár, Dylan Reese a személyes idegenvezetője.



A Beauty and the Bachelor fülszövege:

Beauty and the Beast meets The Bachelor.


Thanks to a stipulation in his late father's will, billionaire CEO Sebastian Monroe has one year to find a wife he loves who loves him back, or he will lose control of his family's company. The change could destroy the company and the lives of all its employees. Desperate to save his company, Sebastian reluctantly agrees to be the next bachelor on the hit reality tv show Marry Me.

Sebastian’s not known for being charming or social, and he has little patience for most women. He has no idea how he’s supposed to fall in love with one of the simpering, fame and fortune seeking contestants the show has picked out. Especially not when his attention has been snagged by the show’s beautiful, feisty lead wardrobe specialist.

Vivian Euling has landed the job of a lifetime as lead wardrobe specialist for the reality dating show Marry Me, and is able to get her best friends (twin stepsisters of the famous Ella and Brian Oliver) as contestants on the show. When tragedy strikes the twins' family, they are contractually obligated to stay, and the show isn't going to let them go to be with their family.

Sebastian, seeing the opportunity to date the woman he can’t get out of his head, gets the show to make the girls a deal: If Vivian takes the twins' place on the show as a contestant, the twins will be released from their contract.

Coerced into being a contestant and forced to give up her dream job, Vivian is angry and determined to get kicked off the show as soon as possible. Unfortunately for her, her contract stipulates she can only leave the show if Sebastian lets her go, and that seems to be the last thing he intends to do./

A néhai apja végrendeletében foglalt kikötésnek köszönhetően a milliárdos vezérigazgatónak, Sebastian Monroe-nak egy éve van, hogy olyan feleséget találjon, akit szeret, és aki viszontszereti őt, különben elveszíti az irányítást a családja cége felett. A változás tönkreteheti a céget és minden alkalmazottja életét. Sebastian kétségbeesetten meg akarja menteni cégét, és vonakodva, de beleegyezik, hogy ő legyen a Marry Me című valóságshow-ban a következő agglegény.

Sebastian nem arról híres, hogy elbűvölő vagy társasági ember volna, és kevés türelme van a legtöbb nőhöz. Fogalma sincs, hogyan kell beleszeretnie az olyan szimplán, hírnevet és vagyont kereső versenyzőkbe, akiket a műsor szerkesztői választottak ki. Főleg akkor nem, ha a figyelmét a show gyönyörű, fergeteges vezető gardróbspecialistája ragadta meg.

Vivian Euling egy életre szóló állást kapott a Marry Me randevúzási show vezető gardróbspecialistájaként, és a legjobb barátait (a híres Ella és Brian Oliver iker mostohatestvéreit) be tudja vonni a műsorba. Amikor tragédia éri az ikrek családját, szerződésben kötelezik őket, hogy maradjanak, és a műsor nem engedi el őket, hogy a családjukkal legyenek.

Sebastian, látva a lehetőséget, hogy randevúzzon azzal a nővel, akit nem tud kiverni a fejéből, ráveszi a show-t, hogy alkut kössön a lányokkal: Ha Vivian átveszi az ikrek helyét a műsorban versenyzőként, az ikreket felmentik a szerződés alól.

Vivian, akit arra kényszerítenek, hogy versenyző legyen, és feladja álmai munkáját, dühös, és elhatározza, hogy a lehető leghamarabb kirúgatja magát a műsorból. Szerencsétlenségére a szerződése értelmében csak akkor hagyhatja el a műsort, ha Sebastian elengedi, és úgy tűnik, ez az utolsó dolog, amit tenni szándékozik.


*A Kellywood univerzumba tartozó könyvek címe:

  • V is for Virgin (V is for Virgin #1) /Sz, mint szűz
  • A is for Abstinence (V is for Virgin #2) /A, mint aszkéta
  • Cinder & Ella (Cinder & Ella #1) /Cinder és Ella
  • Happily Ever After (Cinder & Ella #2) /Örökkön-örökké
  • Beauty and the Bachelor (Coming June 2024) 


❤📖❤📖❤📖❤


Catherine Doyle - Katherine Webber

Burning Crowns



Twin Crowns sorozat, 3. rész

Bár a sorozat duológiának indult, mégis trilógiává nőtte ki magát. Aminek személy szerint nagyon örülök. A Waterstones oldalán rögtön háromféle kiadás közül lehet választani. Darabja £8.99-ba kerül. (sima puhaborítós, illetve két különböző mintával ellátott színes lapszél változat Rose/Wren stílusban.) A Burning Crowns 2024 április 11-én jelenik meg. 


Könyvinfók:

Publisher: HarperCollins Publishers

ISBN: 9780008617530

Number of pages: 384

Weight: 270 g

Dimensions: 198 x 129 x 24 mm


 Ashley Elston

First Lie Wins




Ez a könyv a NetGalley hírlevelében volt reklámozva. És nem is akárhogyan! Mutatom:


Bár a thriller nem az én műfajom, elvétve szoktam egyet-kettőt elolvasni.
Ez pedig máris megvett magának. Kérvényeztem NetGalley-n, de ha nem is kapok arc példányt, megveszem amazonon, amint elérhető lesz. 

Megjelenés: 9 Jan. 2024

ASIN ‏: ‎ B0BYWYXPSM

ISBN: 9781472295323

PRICE: £16.99 (GBP)

PAGES: 384


 Horror Suspense, Horror Thrillers, 

General Fiction (Adult) | Mystery & Thrillers | Women's Fiction


You meet a stranger at a party.

She looks like you. Even has your name...

She's here to take something you have.

So how far will you go to protect it?


Evie Porter has everything a girl could want: a doting boyfriend, a house with a picket fence, a fun group of friends.

The only catch: Evie Porter doesn't exist.

First comes the identity. Once she's given a name and location by her employer, she learns everything there is to know about the town and the people in it.

Then the mark: Ryan Sumner.

The last piece of the puzzle is the job. For Evie, this job feels different. Ryan has gotten under her skin and she's started to picture another kind of life for herself - one where her boss doesn't pull the strings.

But Evie can't make any mistakes. Because the one thing she's worked her entire life to keep clean, the one identity she could always go back to - her real identity - just walked right into this town. A woman, who looks just like her, has stolen her name - and she wants more. As Evie's past begins to catch up with her, can she stay one step ahead to save her future?/

Evie Porternek mindene megvan, amire egy lány csak vágyhat: egy kedves pasi, egy ház kerítéssel, egy vidám baráti társaság.

Az egyetlen fogás: Evie Porter nem létezik.

Először jön az identitás. Miután munkáltatója megadta neki a nevet és a helyet, mindent megtud a városról és az ott élő emberekről.

Aztán a jel: Ryan Sumner.

A puzzle utolsó darabja maga a feladat. Evie számára ez a munka másnak tűnik. Ryan a bőre alá került, és másfajta életet kezdett elképzelni magának – olyat, ahol a főnöke nem mozgatja a szálakat.

De Evie nem hibázhat. Mert az egyetlen dolog, amiért egész életében azon dolgozott, hogy tisztán tartsa, az egyetlen identitás, amelyhez mindig visszatérhetett – az igazi identitása –, csak besétált ebbe a városba. Egy nő, aki úgy néz ki, mint ő, ellopta a nevét – és többet akar. Ahogy Evie múltja kezdi utolérni, maradhat-e egy lépéssel előbbre, hogy megmentse a jövőjét?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések