Értékelés: Sarah Ready: Ghosted

 Sarah Ready: 

Ghosted


Az egyik első e-book, amit ARC példányban volt szerencsém kézhez kapni a NetGalley jóvoltából. (ARC: advanced reader copy. Megjelenés előtti példányok, amelyet általában ingyen lehet elolvasni, és a kiadó bocsátja rendelkezésre. Lehet nyomtatott, vagy digitális formátumú is. Gyakran influencerek és könyves bloggerek/vloggerek kapnak ilyen változatot, akik cserébe egy őszinte értékelés írásával igyekeznek érdeklődést kelteni a megfelelő olvasói réteg elérésével.) Ezúton is köszönöm szépen!

A fülszövege megvett magának, teljesen beszippantott ez a könyv. Olvastatta magát, alig tudtam letenni. Szerintem a címadás is zseniális lett. 

Értékelésem: ★★★★★


Könyvinfók:

Kiadó: Swift & Lewis Publishing LLC

Oldalszám: 457 oldal

Könyv tipusa: Kindle/e-book

Elérhető lesz hangoskönyv és puhatáblás változatban is.

Nyelv: Angol

Várható megjelenés:

 2023. szeptember 26

Címkék: kortárs, női főszereplő, paranormális, romantikus, szellemek

Fülszöveg:

Jillian Nejat is the only dating and relationship expert on the planet who is incapable of speaking to men. If they’re living, if they’re breathing, it’s game over. With her bank account at zero, her career a dumpster fire, and her dating life in a ten-year slump, she moves into a tiny, dirt-cheap NYC apartment. Unfortunately, the apartment is already occupied. Daniel (no-last-name) is a sexy, shirtless, six-pack wielding heartthrob who is also…dead. He isn’t living. He isn’t breathing. He’s a ghost. He’s also the only man on the planet who Jillian can talk to. Soon, Daniel’s convinced that it’s his afterlife mission to resurrect Jillian’s love life. He knows, if he helps her fall in love then he can move on. Jillian agrees. The last thing she needs is a Lothario ghost haunting her living room. But then, one practice date leads to another, one confession leads to more, and suddenly Jillian fears she’s falling for the one man she can never have./

Jillian Nejat az egyetlen randevúzási és kapcsolati szakértő a bolygón, aki képtelen férfiakkal szóba állni. Ha élnek, ha lélegznek, akkor a játéknak vége. Nullán áll a bankszámlája, a pályafutása egy katasztrófa, és a szerelmi élete tíz éve zuhanásban van, ezért egy apró, baromi olcsó NYC-i lakásba költözik. Sajnos azonban a lakás már foglalt. Daniel (vezetéknév nélkül) egy szexi, félmeztelen, kockás hasú szívtipró, aki szintén… halott. Nem él. Nem lélegzik. Ő egy szellem. Ő az egyetlen ember a Földön, akivel Jillian beszélni képes. Hamarosan Daniel meggyőződése, hogy az az ő túlvilági küldetése, hogy feltámassza Jillian szerelmi életét. Tudja, ha segít neki szerelembe esni, akkor továbbléphet. Jillian egyetért. Az utolsó dolog, amire szüksége van, az egy Lothario-szellem, aki a nappalijában kísért. De aztán az egyik gyakorló randi a másikhoz vezet, egy vallomás többé válik, és Jillian hirtelen attól fél, hogy beleszeret abba az egyetlen férfiba, akit soha nem kaphat meg.

/google fordítót használtam, néhol módosítottam a szövegen./



Már a legelején a Ha igaz volna… / Just Like Heaven (2005) film jutott eszembe Reese Witherspoon és Mark Ruffalo főszereplésével. Csak itt nyilván fordított a felállás. :D Annak, aki szerette ezt a filmet, annak külön ajánlom a Ghosted-et! 



"You’re like a flame. I’m drawn to you. Everyone else is muted, but you burn bright."


Jillian a randevúzási és kapcsolati szakértő rovat írója a The Daily Exposé-nál. Ám hiába osztogat tanácsokat másoknak, míg ő maga nem képes beszédbe elegyedni egyetlen egy férfivel sem. Költözése napján a semmiből megjelenik egy észveszejtően helyes pasi a lakásában… méghozzá meztelen felsőtesttel. Egy a probléma: Az ajtó és az ablakok zárva, tehát nem jöhetett be sehol…

Daniel egyszer csak Jillian lakásában találja magát. Nem emlékszik semmire a múltjából, még a vezetéknevére sem. Arra a felfedezésre jut, hogy szerinte neki segítenie kell talpra állítania a lány karrierjét és a szerelmi életét.

Serena Jillian barátnője, aki mindenben támogatja őt, még akkor is, ha elég hajmeresztő dolgokról számol be… Imádtam a humorát!
A The Daily Exposé csapata is szimpi volt, látszott, hogy remekül tudnak együtt dolgozni.
Szívesen megnézném film formájában is ezt a történetet!/
.
.
.


English review here:

I gave ★★★★★. 

This is one of the first e-books I was lucky to receive in an ARC copy from NetGalley in exchange for an honest review. Thank you Netgalley! ^_^

I loved it very much!

When I read the blurb of this book the movie Just Like Heaven (2005) with Reese Witherspoon and Mark Ruffalo in the main roles came to mind. Only here the line-up is reversed. :D For those who liked this movie, I highly recommend Ghosted!

Jillian is a dating and relationship expert column writer for The Daily Exposé. But it is in vain that she gives advice to others, while she herself is unable to engage in conversation with any man. On the day of her move-in to her new apartment, an insanely handsome and shirtless guy appears out of nowhere... There is one problem though: The door and the windows are locked, so he couldn't get in anywhere...

Daniel suddenly finds himself in Jillian's apartment. He doesn't remember anything from his past, not even his last name. He discovers that he thinks he should help her get her career and love life back on track and this way he might find peace and could move on.

Serena is Jillian's friend, who supports her in everything, even when she reports some pretty hair-raising things... I loved her humor!
The Daily Exposé team was also friendly, it seemed that they could work well together.

It was exciting till the end highly recommend it!
I would love to see this story in the form of a movie!

Pillanatkép :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések