Muti, mit olvasol! |Szeptember

Muti, mit olvasol! 


James Patterson: The Angel Experiment

Maximum Ride 1.


Ez a könyv is régóta várta már, hogy elkezdjem olvasni. Így hát ezt választottam szeptemberi útitársamnak a tömegközlekedésen utazáshoz. 

A Maximum Ride sorozat első része a The Angel Experiment. (picit megzavart a borítón a cím elhelyezése, és így fordítva gondoltam...)

Könyvinfó:

 Headline, London, 2006

480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780755321940

...

fülszöveg:

Max, Fang, Iggy, Nudge, the Gasman, and Angel. Six kids who are pretty normal in most ways—except that they're 98 percent human, 2 percent bird. They grew up in a lab, living like rats in cages, but now they're free. Aside, of course, from the fact that they're prime prey for Erasers – wicked wolflike creatures with a taste for flying humans.

Hat felejthetetlen kölyök – család és otthon nélkül – az életéért fut. Maximum Ride és a legjobb barátai egy kísérlet eredményei: repülésre tervezték őket. De ezzel még nem ér véget csodálatos képességeik listája. Most megléptek, és tudniuk kell, ki hozta létre őket, ki vadászik rájuk, és miért tervezték úgy őket, hogy az emberek felett álljanak.

James Patterson ezt írja regényéről: „A kedvenc könyvem, és talán a legjobb alkotásom.”


A Girl Boss Anna Ink tape-jének a kék árnyalatait használtam fel, valamint clena energel 0.3-as fekete tollat és w&n filceket. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések