Unboxing! |FairyLoot augusztus


Tegnap rekord gyorsasággal ide is ért a FairyLoot augusztusi doboza. Jó látni, hogy már csak egy rossz emlék, még amikor heteket is csúszott akár 1-1 doboz kiszállítása. 





Kivételesen nem felejtettem el lefotózni közelről a spoiler kártyát! 🎉




A hónap témája Tell me lies, vagyis hazudj nekem. 

Lessünk is bele a doboz tartalmába! 👀

.
.
.



❤ ékszertartó /Celestial Jewelry Box design by @jezhawk
A hónap könyve inspirálta. 



❤ vászontáska rajta könyvespolc híres könyvekkel tarkítva / Bookshelf Tote by @chattynora




❤ jegyzettömb /Romeo & Juliet Listpad by @catarinabookdesigns




❤ Gilded Pin design by @no0nedesigns
Marissa Meyer Gilded könyve inspirálta




❤ A soron következő gyűjthető tartot kártyák, amelyet a Wheel of Fortune inspirált (art by @arz28), valamint foiled könyvjelzők, mitológiai alakokkal: Anansi és Apate. (art by @gracezuhart) ezek szintén gyűjthetőek, mint amilyenek a kis trinketek is. (gondolom, felváltva lehet őket megszerezni?) A sima havi fl könyvjelzőhöz képest sokkal strapabíróbb. 


A hónap könyve pedig:

Violet Made of Thorns by Gina Chen




Mindig hangoztatom, hogy manapság már gyártószalgon jönnek ki a színes lapszéllel ellátott csodák, és hogy már a könyökömön jön ki. Persze, ha valami új könyvről van szó, az más. Inkább az a problémám, ha ugyanaz a könyv jelenik meg csillió féle kiadásban. No, de ezek az új könyvek lélegzet elállítóan szépek! *-* Ez már kész művészet!

Mutatom is:



Speciális külső borítóval kaptuk, art a hardcoveren és az endpapereken, (artok mindkét esetben by @_saintdri) a lapszélek ombre stíliusban vannak színezve. Bookplate van a könyvhöz. Külön kiemelném még, hogy van könyvjelző is beleragasztva gyárilag, így egész biztosan nem fogom elhagyni a könyvjelzőmet! ;) Térkép is található benne, szóval engem megvett kilóra! *-*

Fülszövege:

A ​darkly enchanting fantasy debut about a morally gray witch, a cursed prince, and a prophecy that ignites their fate-twisted destinies—perfect for fans of The Cruel Prince and Serpent & Dove.

Violet is a prophet and a liar, influencing the royal court with her cleverly phrased—and not always true—divinations. Honesty is for suckers, like the oh-so- not charming Prince Cyrus, who plans to strip Violet of her official role once he’s crowned at the end of the summer—unless Violet does something about it.

But when the king asks her to falsely prophesy Cyrus's love story for an upcoming ball, Violet awakens a dreaded curse, one that will end in either damnation or salvation for the kingdom—all depending on the prince’s choice of future bride. Violet faces her own choice: Seize an opportunity to gain control of her own destiny, no matter the cost, or give in to the ill-fated attraction that’s growing between her and Cyrus.

Violet’s wits may protect her in the cutthroat court, but they can't change her fate. And as the boundary between hatred and love grows ever thinner with the prince, Violet must untangle a wicked web of deceit in order to save herself and the kingdom—or doom them all.

könyvkiadási infók:

 Hodder & Stoughton, 2022

360 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781399707770




 Összkép. 

Bár nem látni, érkezett mellé írói levél, a szokásos fl könyvjelző, és a fairyscoop is. 



É R T É K E L É S: 




✿ Hasznosság: ★★★★★


Az előző dobozhoz képest nekem ez sokkal jobban bejött. Még úgy is, hogy nem feltétlen fogok használni minden elemet ebből az összeállításból. Viszont ajándéknak tökéletesen megfelel!


Az ékszertartó tetszik, ez már tuti jön is velem haza a következő héten, mert ajéndékba szánom.  Az igaz, hogy vászontáskám van már sok, de belőlük sosem elég!


✿ Találékonyság: ★★★★☆


Igyekeznek változatos elemeket beletenni, nem túl gyakran ismétlődnek ugyanazok az elemek, bár előfordulnak. Mondjuk sok dobozt hagytam ki, így nincs most rálátásom erre. Meg évek óta úgy dobozt összerakni, hogy mindig mindenkinek megfeleljen, az egyszerűen nem létezik. Az ékszertartó viszont újdonság, így jár az a 4 ★ :)



✿ Ár -érték arány:  £34.00 ★★★★☆


Drágult kicsit az ára az elmúlt évek dobozaihoz képest, de még egyszer-egyszer kibírható összeg. Következő alkalommal már csak négy tárgyat fog tartalmazni a doboz, a mostani öt helyett, mert növekednek az árak, és a szállítási ktg jobban megdobta volna a doboz árát, így döntöttek amellett, hogy megmardjon a mostani ára, és ne menjen a tárgyak minőségének a rovására se, le kellett csökkenteni a tárgyak számát négyre. Szerintem ez így egész jó megoldás. 




✿ Csomagolás: ★★★★★


Sértetlenül érkezett meg a doboz,  a csomag tartalma is gondosan be volt csomagolva. A könyv külön be volt csomagolva. Kitöltő anyag volt benne. 




✿ Tárgyak, amelyek a legjobbak/leghasznosabbak: 


A top befutó a vászontáska *-* Nagyon szép! A jegyzettömb is jól jön majd. 




✿ Tárgy(ak), amelyet(eket) nem tudok hasznosítani:  


A tarot kártyákkal, és az ékszertartóval, de mint mondtam, ajándékba adom. :)




✿ Témáját tekintve ennyire volt összehangolva: ★★★★☆



Múlt hónapban nagyon magabiztosan mondogattam, hogy a 3. doboz után lemondom... de most elbizonytalanodtam!  😅


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések