Összeszedtem néhány kedvenc könyves témájú webshopot, illetve oldalt, amit érdemes lehet megnézni! ;)



Összeszedtem néhány kedvenc könyves témájú webshopot, illetve oldalt, amit érdemes lehet megnézni! ;)



  •  For reading addicts

https://shop.forreadingaddicts.co.uk/

Innen rendeltem már idézetes trikót, nyakláncot is. Csak ajánlani tudom!


  • Riddle and Ravens

https://www.riddleandravens.co.uk/

Könyves jóságok, mint pl könyvjelzők, vászontáskák, pinek és még sok minden más! *-* Eddig még nem rendeltem tőlük semmit, viszont nagyon tetszik a kínálat!


  • Book depository

https://www.bookdepository.com/

Amellett, hogy ingyen kiszállítják a könyveket, itt könnyen megtalálhatóak a különböző kiadású könyvek. Van kívánságlista is, így érdemes lehet felpakolni rá a legjobban várt könyveket. Gyakran vannak akciók, és szoktak adni olykor-olykor 10%-os kedvezményt is adni emailben. Általában egy könyvjelzőt is tesznek a csomagba. Hátránya, hogy esetleg több körben postázzák ki a könyveket és nem egyben. 


  • Etsy

https://www.etsy.com

Itt aztán rengeteg dolgot lehet találni, akár fandom, akár csak sima könyvmoly témában. Határ a csillagos ég! 


  • Amazon

https://amazon.co.uk

Az amazon is olyan plusz, mint a bookdepo, azzal a különbséggel, hogy itt ált. van szállítási ktg. Itt is lehet kívánságlistát vezetni, és random módon szoktak rá kuponokat küldeni. (nem egyszer volt már, hogy 40% lejött egy-egy kindle verziós könyvről!) És ha már kindle: sokszor ki lehet fogni szó szerint fillérekért siker könyvek első részeit. Meg persze akad pár no name is, de azért többnyire jókat fog ki az ember. Persze, itt is előfordul, hogy mellé nyúl a könyvmoly, és valami nagyon mást választ, mint amit egyébként olvasni szokott. De ez benne van a pakliban!


  • Fairyloot

https://www.fairyloot.com/

Könyves doboz. UK-n belül szerintem a top 3 legfelkapottabb doboza. Sajna elég sokat kell várnia annak, aki feliratkozott a várólistára... Én is hónapok óta várok, hogy sorra kerüljek. Vannak havi, 3 havi és 6 havi feliratkozási opciók is. Bármikor le lehet iratkozni, csak ezt érdemes megtenni azelőtt, hogy megújulna a tagság, így nem vonnak le pénzt. ;) Sőt, már van csak könyves opció is.


  • Illumicrate

https://www.illumicrate.com/

Egy másik könyves doboz, szintén UK-n belül található. Ő is nagyon népszerű, szintén várólistás per pillanat. Itt is ugyanúgy van havi, 3 havi és 6 havi opció.


  • Book Box Club

https://www.bookboxclub.com/

Szintén Uk-n belül található, szintén könyves megeleptés doboz. Sajnos a júniusi doboz lesz az utolsó tőlük, utána befejezik a lányok ezt a vállalkozást. Sajnálom, mert baráti áraik vannak, időben érkztek meg a dobozok, és ötletes dolgokat válogattak bele a dobozokba. Plusz volt havi chat (The Clubhouse) az aktuális hónap írójával, meg a tagokkal. Bár én egyszer sem léptem fel, de utólag sajnálom.) Július 24-ig lesz elérhető a webshop, utána vége. A BBC testvérvállalata pedig a Tales by Mail, amely kisgyerekek számára volt kitalálva. Ugyanaddig lesz elérhető ez is, mint a nagytestvére. 


  • Fae crate

https://faecrate.com/

Ugyanúgy könyves meglepetés doboz, csak itt kiegészül pólóval is. Plus van a Hangover Recovery Kits is, ami különleges doboz, egy adott fandomot foglal magába. Amerikában van a székhelyük, de lehet tőlük is rendelni Európába. Itt is van csak könyv/csak póló opció is, valamint ugyanúgy müködik a feliratkozás, mint a fentiek esetében. 


  • Note & Wish

https://noteandwish.com/

Ez az oldal kicsit más, mint a fentiek, mert inkább papír-írószer jellege van, de olyan szép dolgokat lehet náluk találni, hogy muszáj volt neki helyet szorítani! *-* Szintén UK-n belül találhatóak, és lehetőlük rendelni bárhol a világban! 


E-book deals


Avagy jókor, jó helyen ki lehet fogni ingyenes vagy 1-2 fontos/dolláros akciókat. Általában a sorozatkezdő kötet szokott ingyenes lenni. Főleg akkor van ez, ha pályakezdő az író, és így könnyebb szélesebb körben megismertetni a művét. Minél híresebb a szerző, annál nehezebb olcsón lecsapni a könyveire, de esetenként 2-3 fontért megvehetőek. Olykor-olykor még 1 fontért is, de van, hogy 24 óráig csak, szóval érdemes résen lenni. 

Az alábbi oldalak összeszedik nekünk ezeket az akciókat, nekünk csak az email címünket kell megadni, valamint kiválasztani, hogy milyen témában szeretünk leginkább olvasni. Aztán már kapjuk is napi szinten a hirleveleket. :) Azóta vagyok feliratkozva ezekre az oldalakra, mióta megkaptam a kindle olvasómat. És már sok alkalommal sikerült jó olvasmányokat találnom a segítségükkel. ezek az akciók az amazonon vannak.


  • Bookbub

https://www.bookbub.com/


  • Bookgorilla

https://www.bookgorilla.com/


  • Bookrunes

https://bookrunes.com/



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések