Megnéztük a Sky Gardent

Január 15-én reggel megnéztük a Sky Gardent. Az eső ellenére is nagyon szép volt a kilátás. *-* Persze az még szerencsésebb lett volna, ha nem esik az eső. :) ⛆☔



Maga a belépés ingyenes, viszont előtte kell időpontot foglalni. 
Ezt ide kattintva tudjátok megtenni:  https://skygarden.london/booking

És érdemes minél hamarabb, mert hiába néztük meg előtte 2-3 nappal, amit kinéztünk időpontot elsőnek, azt hipp-hopp el is happolták előttünk. Pedig volt kb. 60. szabad férőhely még akkor. Szerencsére még volt egy időpont szerdára, így nyitásra mentünk. A 10:15-ös időpontra sikerült lecsapni. 
Az épületet hátulról kell megközelíteni, és pont, mint a reptéren, így itt is ki kell pakolni a táskánk tartalmát, a kabátot levenni, és átmenni a fémdetektor ellenőrző kapun. Ez viszonylag gyorsan ment, utána már mehettünk is felfelé, a 35. emeletre. :D 
A lift nagyon gyorsan vitt fel, még a fülem is bedugult. Maga a hely nem annyira nagy és nagy szám, mint hittük, de mindenképp megéri megnézni. És bár egy óra áll rendelkezésre, hogy minden oldalról megnézzük az épületet, illetve hogy onnan rálássunk a városra, ezt kb. 30 perc alatt is simán meg lehet nézni. 
Aki megéhezik közben, az be is ülhet az étterembe. (bár azt nem tudom, hogy oda is kell-e külön időpontot foglalni) A toalett koedukált volt, és nem is volt a legtisztább. De legalább van. 

Javaslom a 10:15-ös időpontot, mert az utánunk érkezőkre hosszú sor várt. Plusz utána még van idő máshova is elmenni a városba. 

Jöjjön pár kép: 🍃








Az asztalokat ilyen helyes kis kaktuszok díszítették *-* 🌵



Kívülről az épület. El sem lehet téveszteni. ;-) A Bank station metrómegállótól pár perc sétára található. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések