Új szerzemények | Secrets of Blackthorn Hall


Cassandra Clare

Secrets of Blackthorn Hall


- Seasons of Shadowhunters book 1. -



Jaj, de régóta vártam már, hogy ideérjen ez a csoda! *-*

Aki esetleg lemaradt, annak dióhájban annyi, hogy tavaly ősszel Cassandra Clare belefogott egy új projektbe,  - a Kickstarter oldal biztosította a helyet - amelynek a célja az volt, hogy összegyűljön annyi pénz a speciális kiadású könyvekre, hogy azt ki lehessen adni, de nem könyvkiadók által. Mivel így sokkal több beleszólása van az írónőnek, és több speciális elem kerülhet a könyvekre/be. 


Itt a lista, minden elért összeg után újabb extrák váltak elérhetővé:)


Attól függően, hogy mennyi pénz jött össze, úgy változtak a könyvekhez tartozó extrák is. A projekt különlegessége, hogy csak azok tudhatják majd magukénak ezeket a különleges kiadásokat, akik támogatták a Seasons of Shadowhunters-t. Rengeteg opció közül lehetett választani, nekem elég volt "csak" a négy könyv. (velem együtt 4252-en voksoltunk a The Institute Library [$95+ a szállítási ktg] mellett) Veszteni valónk nem volt, mert abban az esetben, ha nem érte volna el a projekt a kitűzött összeget, akkor az értelemszerűen nem került volna levonásra, és nem indult volna el a könyvek legyártása sem. Négy könyv kiadása volt a cél, és évszakonként egyet terveznek elküldeni.




Ezek közül az első a Secrets of Blackthorn Hall, amely már korábban elérhető volt online. Eredetileg idén márciusra, vagyis tavaszra tervezték kipostázni, de kisebb akadályokba ütköztek, meg egy teljesen új dologról van itt szó, rá kellett jönni, hogyan legyen a legjobb minden. No de jó munkához idő kell! :)


Ilyen helyes kis dobozban volt benne a könyv és az ígért extrák. - az angyal rúnás lámpa nem része a csomagnak!


Régen nem volt már unboxing, szóval nagyon vártam, hogy kinyithassam végre!!! A doboz tartalma:

  • Secrets of Blackthorn Hall könyv
  • Laptop matricák (Matthew sajnos valahogyan lemaradt, de majd érkezik a későbbiekben)  Charlie Bowater munkája: Matthew Fairchild, Magnus Bane & Alec Lightwood, Cassandra Jeané Church & Chairman Meow, és Noverantale Message from Alicante bannere)
  • Polaroid képek
  • So Your House Is Cursed" pamphlet (that Kieran sends Julian Blackthorn in Secrets of Blackthorn Hall that is depicted by Jean. forrás)
  • Bónusz: akik az első 48 órában támogatták a projektet, azok majd elolvashatják a The Wicked Powers első fejezetét!
Belelapozó videót is hoztam! :) Meg egy fb reelt is. ha itt nagyon nézhetetlen volna a videó... 


...




Ezek a könyvek érkeznek majd az idei és a 2025 év során:

2. Careful of Books: Four Novellas /ősz?/

3. Better in Black: Ten Short Stories /tél?/

4. A History of Notable Downworlders and Shadowhunters /2025 tavasza?/







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések