Muti, mit olvasol! | Július 2.0

 Catherine Doyle – Katherine Webber

👑Burning Crowns👑



Ha már elkezdtem, szeretem is folytatni az egyes sorozatokat. Feltéve, hogy elég izgalmas a történet az azonnali folytatáshoz! :D Ez esetben az! Kíváncsian várom, hogy hogyan folytatódik Wren, Rose és Shen Lo története a Burning Crownsban. 


Könyvinfók:

 Electric Monkey, 2024
456 oldal · puhatáblás 
ISBN: 9780008672294  
angol nyelvű 
dedikált & élfestett

Ez a kiadás színes lapszélű, kard motívummal az oldalán. Dedikálva mindkét írónő által. Ez a Wren változat. Készült Rose változat is, valamint a sima kiadás is elérhető a Waterstones könyvesbolt weboldalán. Még 2023 novemberében rendeltem elő, amikor tudomásomra jutott, hogy készült egy harmadik kötet is az Ikerkoronákhoz. *-*





❤❤❤


Mary E. Pearson

💃Dance of Thieves 💃



Mary E. Pearson neve sokszor jött már velem szembe, szóval itt az ideje megismerni a műveit. Az első könyv tőle a Dance of Thieves. Magyarul is megjelent Tolvajok ​tánca címmel. 


Könyvinfók:

Hodder & Stoughton, 
London, 2022 
514 oldal · ASIN: B09X6RTCYG
ekönyv, angol nyelvű

Fülszöveg:

A Ballengerek családja nemzedékek óta él a törvényen kívül, azt állítva, hogy az ő nemzetségük a legősibb a Fennmaradottak közül. Az új családfő hatalmát azonban belső hatalmi harcok és külső fenyegetések kezdik ki.

A vendai királynő három ifjú nőt, elit testőrsége tagjait küldi a Ballengerek fészkébe, hogy színe elé hurcoljanak egy árulót. A kis csapatot egy legendás tolvaj vezeti, aki élete legnehezebb feladatára készül.

Amikor a törvényen kívüli vezér és a tolvaj találkoznak, macska-egér játék veszi kezdetét, amelyben mindketten titkokat őriznek és próbálnak feltárni – mit sem tudva arról, hogy a legsötétebb titok mind közül az egész kontinens jövőjét veszélyezteti.

A Fennmaradottak krónikája, mely Az árulás csókjával vette kezdetét, most a kontinens új szegletébe vezet el, már megszeretett régi és lebilincselően izgalmas új szereplők közé.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések