Muti, mit olvasol! | Június 3.0

 Daisy Garrison: 


Six More 

Months 

of June



A NetGalley oldalán bukkantam rá erre a gyöngyszemre, és a borítója azonnal elvarázsolt. Szerencsére jóváhagyták a jelentkezésemet, így ez egy arc példány, amit olvasok. Bár már megjelent azóta. :-)

Könyvinfók:



 Hodder Children's Books, 

London, 2024 (június 13.)

ASIN: B0CP9B1BPT

ekönyv

306 oldal


Fülszöveg:

 The ​exhilarating highs and messy lows that encapsulate the end of high school come together in this immersive YA romance debut. With only one month of high school left, will Mina and Caplan risk their friendship for love, or stay just friends..?

Mina has a stern face, long braid, and an attitude that has only got worse since her dad died.

Caplan is the golden boy, complete with a vast social circle and an on-again/off-again girlfriend who hates Mina's guts.

They're neighbours and somehow, despite all their differences, have always understood each other the most. But then in the last few weeks of high school, everything turns on its head. It's a shock when Caplan's best-friend Quinn confesses he wants to take Mina to the prom. It's an even bigger shock when she says yes.

With the social hierarchy out the window and everybody on the brink of a new beginning, Mina finds herself opening up in ways she was too anxious to before. It turns out, everyone thinks she's pretty cool. But just because Mina's relationship with the world is changing, it doesn't mean anything has to change between her and Caplan's relationship. . . right?

✔ Opposites attract

✔ The girl/boy-next-door

✔ Intense chemistry

✔ Dual narrative

✔ Multi-dimensional side-characters

? Friends to lovers


A középiskola végét magában foglaló izgalmas csúcsok és zavaros mélypontok egyesülnek ebben a magával ragadó YA romantikus debütálásban. Már csak egy hónap van hátra a középiskolából, Mina és Caplan kockáztatják barátságukat a szerelemért, vagy csak barátok maradnak?

Minának szigorú arca, hosszú, befont haja van, és a hozzáállása csak romlott, mióta apja meghalt.

Caplan az aranyfiú, széles társasági körrel és egy se veled, se nélküled kapcsolattal. Ráadásul a barátnője szívből gyűlöli Minát.

Ők ketten szomszédok, és valahogy minden különbségük ellenére mindig a legjobban megértették egymást. De aztán a középiskola utolsó heteiben minden a feje tetejére áll. Megdöbbentő, amikor Caplan legjobb barátja, Quinn bevallja, hogy el akarja vinni Minát a bálba. Még nagyobb sokk, amikor igent mond.

Mivel a társadalmi hierarchia kilóg az ablakon, és mindenki az új kezdet küszöbén áll, Mina azon kapja magát, hogy megnyílik olyan módon, amihez korábban túlságosan feszült volt. Kiderül, hogy mindenki nagyon menőnek tartja. De csak azért, mert Mina kapcsolata a világgal megváltozik, ez nem jelenti azt, hogy bárminek is változnia kell közte és Caplan kapcsolata között. . . ugye?


✔ Az ellentétek vonzzák egymást

✔ A szomszéd lány/fiú

✔ Intenzív kémia

✔ Kettős narratíva

✔ Többdimenziós mellékkarakterek

? Barátok a szerelmeseknek?





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések