Ezeket a könyveket és egyéb könyves dolgokat várom idén és az elkövetkező év(ek)ben

Ezeket a könyveket és egyéb könyves dolgokat várom idén 

és az elkövetkező év(ek)ben


Idén érkeznek:


  Kelly Oram: 

Beauty and the Bachelor



Cinder és Ella rajongók nagyon fognak örülni, ugyanis idén ez már a második történet, amely a régi kedvenceink világába kalauzol ismét. *-* Június 10-én jelenik meg Kelly Oram legújabb könyve (angolul) a Beauty and the Bachelor! Amely a KellyWood univerzum legújabb tagja! <3 Az írónő megosztott pár kedvcsináló idézetet a könyvéhez a fb csoportfb csoportjában. :) Csatlakozni ér! 






Fülszüveg:

A néhai apja végrendeletében foglalt kikötésnek köszönhetően a milliárdos vezérigazgatónak, Sebastian Monroe-nak egy éve van, hogy olyan feleséget találjon, akit szeret, és aki viszontszereti őt, különben elveszíti az irányítást a családja cége felett. A változás tönkreteheti a céget és minden alkalmazottja életét. Sebastian kétségbeesetten meg akarja menteni cégét, és vonakodva, de beleegyezik, hogy ő legyen a Marry Me című valóságshow-ban a következő agglegény.

Sebastian nem arról híres, hogy elbűvölő vagy társasági ember volna, és kevés türelme van a legtöbb nőhöz. Fogalma sincs, hogyan kell beleszeretnie az olyan szimplán, hírnevet és vagyont kereső versenyzőkbe, akiket a műsor szerkesztői választottak ki. Főleg akkor nem, ha a figyelmét a show gyönyörű, fergeteges vezető gardróbspecialistája ragadta meg.

Vivian Euling egy életre szóló állást kapott a Marry Me randevúzási show vezető gardróbspecialistájaként, és a legjobb barátait (a híres Ella és Brian Oliver iker mostohatestvéreit) be tudja vonni a műsorba. Amikor tragédia éri az ikrek családját, szerződésben kötelezik őket, hogy maradjanak, és a műsor nem engedi el őket, hogy a családjukkal legyenek.

Sebastian, látva a lehetőséget, hogy randevúzzon azzal a nővel, akit nem tud kiverni a fejéből, ráveszi a show-t, hogy alkut kössön a lányokkal: Ha Vivian átveszi az ikrek helyét a műsorban versenyzőként, az ikreket felmentik a szerződés alól.

Vivian, akit arra kényszerítenek, hogy versenyző legyen, és feladja álmai munkáját, dühös, és elhatározza, hogy a lehető leghamarabb kirúgatja magát a műsorból. Szerencsétlenségére a szerződése értelmében csak akkor hagyhatja el a műsort, ha Sebastian elengedi, és úgy tűnik, ez az utolsó dolog, amit tenni szándékozik.
❤❤❤

Jem Carstairs Plüss 

- by Fae Crate



Végre megvalósult sokunk álma, ugyanis a Fae Crate ezúttal Jem Carstairst fogja plüss formájában elérhetővé tenni *.* április 24-től lehet megrendelni az alábbi linkre kattintva:


A Jem Carstairs Plushie $35.00 kerül, és még erre jön rá a postaktg, valamint a vám. A plüss várható feladási ideje június/július környéke.

❤❤❤

Kickstarter project by Cassandra Clare

 Seasons of Shadowhunters 



Négy, speciális kiadású könyv, amely a Kickstarter projekt keretein belül valósul meg. A munkálatok nagyban folynak még. Kisebb csúszás van, az eredeti tervhez képest, ugyanis eredetileg június környékén már a 2. könyvnek kellett volna ideérnie, ezzel szemben jó, ha lassan ideér az első könyv. No de tudjuk, a jó munkához idő kell! ;-) Évszakonként egy könyvet fogunk kézhez kapni.  A könyvek borítóját Jenny Zemanek tervezte.

A könyvek pedig:

1. Secrets of Blackthorn Hall, /nyár/

2. Careful of Books: Four Novellas, /ősz/

3. Better in Black: Ten Short Stories, /tél/

  1. Will Herondale and Tessa Gray — set in Paris in 1879;
  2. James Herondale and Cordelia Carstairs — potentially of their second wedding runes
  3. Simon Lewis and Isabelle Lightwood;
  4. Clary Fairchild and Jace Herondale;
  5. Julian Blackthorn and Emma Carstairs — set during their travel year;
  6. Anna Lightwood and Ari Bridgestock;
  7. Sebastian Morgenstern and the Seelie Queen;
  8. Thomas Lightwood and Alastair Carstairs;
  9. Mark Blackthorn, Kieran, and Cristina Rosales;
  10. Luke Garroway and Jocelyn Fray — set in the past.

4. A History of Notable Downworlders and Shadowhunters. /tavasz/

+ bónuszok: 

❤ akik az első 48 órában támogatták a projektet, azok majd elolvashatják a The Wicked Powers első fejezetét! *_* (az árnyvadász univerzum utolsónak szánt trilógiája, ami a Gonosz fortélyok után játszódik, és reményeim szerint kap egy méltó lezárást a sorozat ❤ A megjelenésére még várni kell.)

❤ slipcase mind a négy könyvhöz.

❤ laptop matricák

Írtam róla korábban, valamint itt ez a szuper részletes összefoglaló a fandom oldalon, (katt a linkre lentebb) amivel kiegészítettem ezt a posztomat: 

https://shadowhunters.fandom.com/wiki/Seasons_of_Shadowhunters


2025-ben várható:

❤❤❤

The Ragpicker King

-Sword Catcher 2.-


Frissítve: közben leleplezték a borítót! *-*

/a borító még tervezés alatt!/

2025 elején várható.

A The Ragpicker KingSword Catcher folytatása.

Több infó Cassie weboldalán:

https://cassandraclare.com/books/ragpicker-king/


❤❤❤

2026-ban várható:

The Last King of Faerie

-The Wicked Powers 1. -

/a borító nem végleges, tervezés alatt áll/

https://cassandraclare.com/series/the-wicked-powers/

A The Wicked Powers trilógia az utolsó sorozat a shadowhunter chronicles-ben. 2015-ben játszódik, három évvel a QOAAD után. Ash Morgenstern nem kap benne saját nézőpontot, hogy így érdekes/misztikus maradhasson a karaktere, és a lépések, amelyeket tenni szándékozik legyen meglepetés. (valamint hogy ne legyen túl sok szemszöges a könyv.)

Kit Herondale, Ty Blackthorn, és Drusilla Blackthorn történetét kísérhetjük végig a The Dark Artifices sorozatból. Dru bele lett rángatva a Faeriek ügyébe és Ash Morgenstern életébe, Kitnek és Ty-nak pedig meg kell oldania egy rejtélyes eltűnést.

Bár a fent felsoroltak a főbb karakterek, azért visszaköszönnek majd sokan mások is — Jace, Clary, Magnus, Alec, Emma, Julian, Mark, Kieran, Cristina, Jem, Tessa — Valószínűleg utoljára! The Wicked Powers megkérdőjelezi az Árnyvadászok sorsát, és örökre megváltoztatják a világukat.


A három rész címe:

The Last King of Faerie ( 2026 eleje)

The Last Prince of Hell (2027)

The Last Shadowhunter


Szóval lesz mit várni! Bízom benne, hogy inkább hamarabb, mint később érnek ide, jelennek meg a könyvek. 

Nektek van a felsoroltak közül olyan, amit ti is vártok? :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések