Muti, mit olvasol! | Június 2.0.

 Kelly Oram

Beauty and the Bachelor

- Kellywood book 6 -


Jaj, nagyon várós volt Kelly Oramnak ez a könyve (is), így fülig érő szájjal kezdtem neki a történetnek. Már majdnem a felénél járok, szóval ideje volt már írni róla! :D 
Ez a Kellywood hatodik kötete, amely a Beauty and the Bachelor nevet viseli, vagyis a szépség és az agglegény :D Bár ennél tuti valami frappánsabb magyar címet is ki lehet találni. Jaj, nagyon bízom benne, hogy meg fog jelenni magyarul is! Egyébként ez a rész a szépség és a szörnyeteg mai modern köntösbe bújtatott változata. 

A Kellwood univerzumba ezek a kötetek tartoznak még:

V is for Virgin (V is for Virgin #1) /Sz, mint szűz
A is for Abstinence (V is for Virgin #2) /A, mint aszkéta
Cinder & Ella (Cinder & Ella #1) /Cinder és Ella
Happily Ever After (Cinder & Ella #2) /Örökkön-örökké
Alice in La Laland
Beauty and the Bachelor 

Jó látni, mennyire jól összekovácsolódtak az előző könyvek szereplői, és hogy mi mindenre képes ez a kötelék közöttük. A fülszöveg spoileres egy kicsit, és már nagyon aggódtam, kit ért baj, amiért ugye Vivian kell, hogy átvegye az ikrek (Ana és Juliette) helyét a nagy ő műsorában. Mondjuk nem nehéz kisakkozni, ki lehet az. No de ↓

Íme a fülszöveg:

A néhai apja végrendeletében foglalt kikötésnek köszönhetően a milliárdos vezérigazgatónak, Sebastian Monroe-nak egy éve van, hogy olyan feleséget találjon, akit szeret, és aki viszontszereti őt, különben elveszíti az irányítást a családja cége felett. A változás tönkreteheti a céget és minden alkalmazottja életét. Sebastian kétségbeesetten meg akarja menteni cégét, és vonakodva, de beleegyezik, hogy ő legyen a Marry Me című valóságshow-ban a következő agglegény.

Sebastian nem arról híres, hogy elbűvölő vagy társasági ember volna, és kevés türelme van a legtöbb nőhöz. Fogalma sincs, hogyan kell beleszeretnie az olyan szimplán, hírnevet és vagyont kereső versenyzőkbe, akiket a műsor szerkesztői választottak ki. Főleg akkor nem, ha a figyelmét a show gyönyörű, fergeteges vezető gardróbspecialistája ragadta meg.

Vivian Euling egy életre szóló állást kapott a Marry Me randevúzási show vezető gardróbspecialistájaként, és a legjobb barátait (a híres Ella  iker mostohatestvéreit) be tudja vonni a műsorba. Amikor tragédia éri az ikrek családját, szerződésben kötelezik őket, hogy maradjanak, és a műsor nem engedi el őket, hogy a családjukkal legyenek.

Sebastian, látva a lehetőséget, hogy randevúzzon azzal a nővel, akit nem tud kiverni a fejéből, ráveszi a show-t, hogy alkut kössön a lányokkal: Ha Vivian átveszi az ikrek helyét a műsorban versenyzőként, az ikreket felmentik a szerződés alól.

Vivian, akit arra kényszerítenek, hogy versenyző legyen, és feladja álmai munkáját, dühös, és elhatározza, hogy a lehető leghamarabb kirúgatja magát a műsorból. Szerencsétlenségére a szerződése értelmében csak akkor hagyhatja el a műsort, ha Sebastian elengedi, és úgy tűnik, ez az utolsó dolog, amit tenni szándékozik.



Könyves infók:
 

Magánkiadás, 2024 /június 10./
370 oldal · 
ASIN: B0CG33S6PM
ekönyv




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések