Muti, mit olvasol! | December 2.0

 Georgia Summers

The ​City of Stardust🌙



Szerintem ezzel a könyvvel zárom a 2023-as évem olvasmánylistáját. A NetGalley jóvoltából ismét egy arc példány került a virtuális polcomra.
Jövőre jelenik meg (Január 25.) Georgia Summers: The ​City of Stardust című könyve.
A borítója rögtön elvarázsolt, reméljük, hogy maga a történet is lesz ilyen jó! *-*


Íme a borító:


Könyvinfók:

 Hodderscape, 2024 
352 oldal · ISBN: 9781399714235 · 
Megjelenés időpontja: 2024. január 25.

angol nyelvű  · fantasy ·  high fantasy ·  kortárs  · mágikus realizmus  · regény · horror



Fülszöveg:

The Everly family is cursed. Every generation is destined to lose their best and brightest, taken by a woman named Penelope, who never ages, never sickens, and never forgives a debt.


When her mother vanishes in the middle of the night, the curse falls on Violet Everly—unless she can break it first. To do so, she must descend into a seductive, magical underworld of power-hungry scholars, fickle gods, and monsters bent on revenge. And at the edges of the world, she’ll find the City of Stardust, where the Everly story began./


Az Everly család átkozott. Minden generációnak az a sorsa, hogy elveszítse legjobbjait és legfényesebbjeit, egy Penelope nevű nő által, aki soha nem öregszik, nem betegszik meg, és soha nem bocsát el adósságot.


Amikor az anyja eltűnik az éjszaka közepén, az átok Violet Everlyre esik – hacsak nem tudja előbb megtörni. Ehhez le kell szállnia a hataloméhes tudósok, ingatag istenek és bosszúvágyó szörnyek csábító, varázslatos alvilágába. A világ szélén pedig megtalálja a Csillagpor városát, ahol Everly története kezdődött.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések