Seasons of Shadowhunters avagy Cassandra Clare legújabb projektje




 Október 30-án startolt el Cassandra Clare legújabb projektje a Kickstarter oldalon. Seasons of Shadowhunters néven fut, és négy új könyv megjelenése a cél. Minden évszakban megjelenne egy könyv. 

Ezek pedig:

1) Secrets of Blackthorn Hall: Feb/March 2024 (Spring)

Cassie ezt írta az instáján róla:

"We plan to print it, with a fancy stamped hardcover and Cassandra Jean’s art in full color throughout."

Az online elérhető* Blackthorn Hallt szeretnék fizikai formátumba önteni. Cassandra Jean rajzaival karöltve, szép, díszes keményfedeles kiadásban. 

*Van magyarra lefordított változata is a BH-nak.

Ennek a könyvnek már meg is van a borítója:


Art by Jenny Zemanak és a többi könyv is hasonló borítót fog kapni.


2) Always Be Careful of Books: Four Novellas: June/July 2024 (Summer) 




4 történetet fog tartalmazni. Ebből legalább egy az árnyvadász világban játszódik majd. 

"This is four novella length stories. At least one is set in the Shadowhunter world and continues the tale of a character whose many have been curious about (I bet you can guess!) The other three will be a mix of new Young Adult stories, all wrapped up in a matching hardcover limited Kickstarter edition."

3) Notable Shadowhunters: August/September 2024 (Fall)



"Longtime fans will be familiar with Cassandra Jean’s “Flower Cards” series, which we bundled up into a book called An Illustrated History of Notable Shadowhunters & Denizens of Downworld, way back in 2016. This new edition will feature old faves with new info as well new characters."

Ez a már jól ismert virágos könyv bővített, felújított változata lesz.

4) Better in Black: December 2024/January 2025 (Winter)

"TALES OF ROMANCE.

A collection of 10 new short stories from the Shadowhunters universe —in this case the connecting thread between the stories is the theme of romance & love; each story will focus on one or more couples from all across the series, from TMI to TID to TDA and beyond. There may be some spice. :)"

10 pár romantikus története az árnyvadász univerzum minden szegletéből. ;-)


Ehhez azonban a rajongók segítségére van szüksége, ugyanis szó szerint minden rajtunk áll vagy bukik. Egy hónap alatt kell összegyűjteni a kitűzött összeget, ˙(950,000 dollár/£777,223 font) ami biztosítja majd a könyvek legyártását. A határidő november 28. 

Mindenki annyit tehet bele, amennyit szeretne, de vannak különböző szintek, (Rewards/jutalmak) így mindenki talál kedvére való - és pénztárcájára kevésbé megterhelő - opciót. Listát mutatom lentebb.

 Nyilván felmerül a kérdés, hogy de hát miért nem simán kiadók foglalkoznak ezekkel a könyvekkel? Igen, csak ha kiadó veszi a kezébe az irányítást, akkor más lehet a borító, az ár, a cím és még a végtelenségig lehetne sorolni. Ez persze csak spekuláció a részemről, de kb. ezek az okok. 

Így viszont egyedi lesz, (és minőségi) sehol máshol nem lehet megvásárolni, csakis a Kickstarter keretein belül. Ráadásul slip case is társul a könyvekhez, amik harmonizálni fognak egymással. 

A jó oldala a ennek a kezdeményezésnek, hogy csak abban az esetben kerül levonásra a kiválasztott összeg, ha sikerül elérni a célösszeget. 

Aggodalomra nincs ok, hiszen már rögtön az elején elérte a felét az összegnek! És akik az első 48 órában támogatták a projektet, azok majd elolvashatják a The Wicked Powers első fejezetét! *_* (az árnyvadász univerzum utolsónak szánt trilógiája, ami a Gonosz fortélyok után játszódik, és reményeim szerint kap egy méltó lezárást a sorozat ❤ A megjelenésére még várni kell.)

A fenti fotó még az elején készült. Amikor ezt a posztot írom, már 6,866 támogatónál (backers) és £732,349 jár a dolog. :) + Menet közben adtak hozzá még plusz szinteket. Határ a csillagos ég! 😄

Várható postázási ktgek: Estimates for international shipping for four shipments of books is $60 total shipping cost to you.

Available rewards/elérhető jutalmak:

1. Thomas' Diary $25

Thomas naplója. Artokat tartalmaz, szám szerint tizenkettőt, amely Charlie Bowater munkája.


2. Round Tom's Return $45

Thomas naplója és mellé a Secrets of Blackthorn Hall.


3. The Institute Library $95

Mind a négy könyv, slipcase melléjük. 

(Secrets of Blackthorn Hall, Always Be Careful of Books, Notable Shadowhunters, Better in Black)

4. The Spiral-Bound Labyrinth $120

Thomas naplója és a négy könyv.


5. Tessa's Tale of Two Cities $195

A négy könyv, és négy bookplate mellé Cassie aláírásával.


6. Herondale Manor $220

Thomas naplója, a négy könyv, és négy bookplate Cassie aláírásával.


7. A Message From Alicante $750

A négy könyv aláírva személyre szólóan, valamint Thomas naplója.


8. Like Children In A Fairytale *LIMITED* $750

A négy könyv aláírva személyre szólóan, valamint Thomas naplója, plusz egy art print, ami Clary-t és Jace-t ábrázolja. Az art Charlie Bowater munkája, és Cassie-vel együtt alá is fogják írni. Sehol máshol nem lesz elérhető. 

9. Kraig's Retirement Party $1,000

A négy könyv aláírva személyre szólóan, valamint Thomas naplója, plusz egy aláírt art print.


10. The Whole Fam Damily *LIMITED* $5,000

Tartalmazza az összes könyvet a The Shadowhunters Chronicles-ból, a négy könyv aláírva személyre szólóan, és Thomas naplója.

Vannak a fentieken kívűl még add-onok is, aki még szívesen költené a pénzét XD

Ilyen pl. a Magnus Bane Plush +£9, Careful of Books Scarf +£9, Thomas' Journal +£21, Secrets of Blackthorn Hall +£21, All Four Books & Slipcase +£78)

Ezek pedig a már elfogyott, és igen limitált dolgok voltak:

All gone/Elfogyott


The Magisterium Box $250


Will's Welsh Dragon Tattoo $320


Kiss or Kill $500


The Mortal Instruments Box $500


The Dark Artifices Box $500


The Malec Box $500


Cassandra Jean Will Draw A Scene $750

Kíváncsian várom a fejleményeket, ugyanis karácsonyi ajándékként a The Institute Library opciót kértem a párocskámtól, és nagyon szeretném a gyűjteményemben tudni! *_*

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések