Muti, mit olvasol! |Február

 Muti, mit olvasol! 

🕮

Sally Thorne: The Hating Game




Bár nem igazán szeretem, ha egy adott könyvet agyon hype-olnak, erre a történetre nagyon kíváncsi voltam. Tavaly szereztem be amazonról, és a kindle verziója £2.39-ba került. Volt egy 40%-os kedv. kuponom, amit erre a könyvre tudtam beváltani. 

Érdemes egyébként wishlistre pakolni a kiszemelt e-könyveket, és várni, amíg esetleg akcióba kerülnek, vagy ahogy velem is történt, kupont küldenek. Ez arra is jó, hogy átgondold, hogy valóban szükséged van-e egy újabb e-könyvre. Ha igen, ott fog rád várni később is! ;-) Tudom, tudom, miss obvious... :D

Könyvinfók:

 Piatkus, London, 2016 
388 oldal · ASIN: B01DT7MSLO ·
· angol nyelvű


Fülszöveg kedvcsinálónak:
/a magyar verziót hozom!/

Nemezis ​(fn)

a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni

b) Valakinek a veszte

c) Joshua Templeman

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?




Ez pedig a szokásos olvasónaplós bejegyzés :) Valamint hozok egy kis belekukucskálós videót a februári kinézetről:


Azért is vagyok kíváncsi a könyvre, mert közben kijött a filmváltozata, és nagyon szeretném látni, mit tudtak kihozni belőle! :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések