Muti, mit olvasol! |Január

 Ali Hazelwood: The Love Hypothesis 🥃🔎





Az év első olvasmánya Ali Hazelwood: The Love Hypothesis. Vagyis A szerelem képlete. :) Mivel idén szigorúan listáról olvasást tervezek, így ez a cuki romcom nyerte az első olvasmány szerepét. Nagyjából 30%-nál tartok most, és nagyon tetszik a történet *-*

Könyvinfók:

 Sphere, London, 2021 
384 oldal · ASIN: B09GJTLKXK

Fülszöveg:
(a magyar nyelvűt hozom)

Harmadéves ​doktorandusz hallgatóként Olive Smith nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban, de a legjobb barátnője igen, és emiatt kerül ebbe a helyzetbe. Ahhoz, hogy Anh-t meggyőzze, hogy randizik és jó úton halad a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” felé, többre van szüksége néhány kézlegyintéses Jedi-trükknél. 

A tudósoknak bizonyítékok kellenek. Úgyhogy, mint bármelyik magára valamit is adó biológus, Olive pánikba esik és megcsókolja az első férfit, akit meglát.
Ez a férfi nem más, mint Adam Carlsen, a fiatal, menő egyetemi tanár, aki közismert seggfej. Ezért Olive teljesen padlót fog, amikor a Stanford ügyeletes labor-zsarnoka beleegyezik, hogy titokban tartja a színjátékot, és a kamupasija lesz. 

De amikor egy nagy tudományos konferencia félresikerül, és Olive karrierje Bunsen égőre kerül, Adam újra meglepi határozott támogatásával és még határozottabban… kockás hasával.

Hirtelen a kis kísérletük veszélyesen közel kerül ahhoz, hogy lángra kapjon. Olive pedig rájön, hogy egy szerelemmel kapcsolatos hipotézisnél csak az bonyolultabb, ha a saját szíve kerül a mikroszkóp alá.



Az elmaradhatatlan olvasónaplós bejegyzés  ^_^

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések