Muti, mit olvasol! | November

❁✾💮 Elle Cosimano: Seasons of the Storm 

/Seasons of the Storm 1./



Töredelmesen bevallom, ezt a könyvet egy az egyben a borítója miatt vettem meg... Ezek a színek valami nagyon jól el lettek találva! Remekül szimbolizálják a hideg telet, és az üde tavaszt. Na igen, évszakok. Nem véletlenül hasonlítgatom őket a színekhez, ugyanis ők a szereplői ennek a duológiának.

 A sorozat címe megegyezik a kötet első részével, vagyis Seasons of the Storm. Már láttam a második rész borítóját is, és az is van olyan szép, és figyelemfelkeltő, mint amilyen ez is. 

Könyvinfók: 

 HarperTeen, New York, 2020
480 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780062854247

Fülszöveg:

One cold, crisp night, Jack Sommers was faced with a choice—live forever according to the ancient, magical rules of Gaia, or die./

Egy hideg, ropogós éjszakán Jack Sommers választás előtt állt – élni örökké Gaia ősi, mágikus szabályai szerint, vagy meghalni.

Jack chose to live, and in exchange, he became a Winter—an immortal physical embodiment of the season on Earth. Every year, he must hunt the Season who comes before him. Summer kills Spring. Autumn kills Summer. Winter kills Autumn. And Spring kills Winter./

Jack az életet választotta, és cserébe tél lett – a földi évszak halhatatlan fizikai megtestesítője. Minden évben le kell vadásznia az előtte álló Évszakot. A nyár megöli a tavaszt. Az ősz megöli a nyarat. A tél megöli az őszt. A tavasz pedig megöli a telet.

Jack and Fleur, a Winter and a Spring, fall for each other against all odds. To be together, they’ll have to escape the cycle that’s been forcing them apart. But their creator won’t let them go without a fight./

Jack és Fleur, egy tél és egy tavasz, mindennek ellenére egymásba szeret. Ahhoz, hogy együtt legyenek, ki kell menekülniük abból a körforgásból, amely külön utakra kényszerítette őket egymástól. De alkotójuk nem engedi őket harc nélkül.



 

Ez pedig az olvasónaplóm :) Teljesen véletlenül pont volt egy tavaszi, és egy téli washi tape-em! :D Használtam még egy sárga és egy kék pasztell ceruzát is. 



Az írónő oldalán volt ez a szuper térkép a könyvhöz! :) 

❁✾❁✾❁✾


A kötet második része a Seasons of Chaos címet viseli. Tavaly nyáron jelent meg. 





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések