Bullet Journal | Május

 Május



Woohoo, a május témája a kávé lett! És milyen sok lehetőség rejlett ebben a témában! Kezdjük a borítóval: A Journal Card még a Diamond Prints Designs-tól érkezett. A masnis acetátot én készítettem! :) (amazonról rendeltem, ugyanúgy lehet rá nyomtatni, mint egy sima papírra. A masnis minta a pinterestről származik.) A cuki kávés torony a Papershire digitális Peonie Bunilla digital bundle-ból van, de önállóan is megvásárolható az oldalukról. Azért csillog ilyen nagyon, mert holografikus matrica papírra lett kinyomtatva. (szintén amazonról rendeltem). 

A kicsike kávés tcmc figurákat a webshopból vettem, szintén digitális file volt. Plusz a napocskás az ingyenes volt fb csoport tagoknak. Ezeket vellum papírra nyomtattam. (amazon) A kávés matricák a journal card-on (3 db) még a STICKII-től vannak, szintén kávé volt a témájuk. :) A május felirat a Harriet Wright Designstől, mögötte a sima alap pedig a Hello Petite Paper-től van. Ezt még a kedvencemmel, a kis virággal csinosítottam. (Little Bloom Paperie). A kávézós washi tape szintén tcmc ^_^

Nahát, az ember nem is hinné, milyen sok helyről gyűjtött össze matricákat. És hogy aztán az milyen jól fog együtt kinézni!


Egy közeli kép a május felirattal. ↑


Apropó kávé: ez a bejegyzés is hosszúnak ígérkezik! Tessék, itt egy csészényi! ^_^





↑ Ezeket használtam fel. ↓




Imádom, hogy rá lehet nagyítani a képen lévő dolgokra a PhotoScape X programmal! Ez az egyik kedvenc tulajdonsága a sok közül! A date coverek és a felhasznált kit :)



Heti bontás. A House of Stickers I love you a Latte kitjét használtam fel. További date coverek a Poppy Willow Co-tól vannak. A másik kávés kitet (coffee time) a peachesnpinks etsy boltjából vettem, ez egy digitális file volt, csak a képeket (full boxes) nyomtattam ki. 





Ez a kedvencem! *-* közeli kép 2.0.






Top pillanatok májusban ^_^ Winsor & Newton filceket használtam a Top Moments of May felirathoz. Valamint vékonyan fogó fekete színű tollat (clena energel 0.3), fehér és arany színű zseléstollakat, vonalzót. 



Közeli kép 3.0. 







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések