Cameo Renae - Hidden ​Wings értékelés

Emma Wise számára sorsfordító 17 évesnek lenni… szüleivel autóbalesetet szenved, és csak ő marad életben. Majd feltűnik az addig ismeretlen nagynéni, aki Alaszkában él, és hozzá kell költöznie. A nagynéni, Alaine Gray, kísérőt küld a lányért egy roppant helyes fiú, Kade Anders személyében. *_*

Hátrahagyva legjobb barátait, Jeremy-t és Liát, nekivágnak a nagyvilágnak. Onnan kezdve, hogy Emma kilép a kórházi szobájából, állandó veszély leselkedik rá… 
Kade mellett egy másik srác is feltűnik, ő Malachi, és első ránézésre elég mufurc, de később megmutatja vidámabb oldalát is. 
Emma az első pillanattól kezdve erős vonzalmat érez Kade iránt, bár csak alig ismerik egymást, máris teljesen odáig van érte.

Még el sem érik a nagynénje otthonát, máris újabb támadás éri a lányt. Ekkor kezdenek furcsa dolgok történni… valami lény támadta meg a mosdóban, brrr. A Darklingok. Ők Bukott angyalok alattvalói, akik helyettük végzik el a piszkos munkát. 
Miután sikeresen elmenekültek, a lányban felmerül, hogy Kade esetleg vámpír, vagy vérfarkas :D De aztán kiderül, hogy angyal *-* <3
A történetnek itt még nincs vége, ugyanis a nagynénje otthonába érve kiderül, hogy más gyerekek is laknak ott. Egyikük Courtney, aki 13, és testvére Caleb, aki 16. Az otthonuk egy csodálatos hely, minden megvan, amire csak szüksége lehet. Továbbá itt él még Kade, Thomas, Malachi, Dominic, Alexander, James, Henry valamint Alaine. 
Mindenki angyal. És mindenki piszkosul jól néz ki. Hm, deja vu érzés... vagy a Maddox fivérek jutnak eszembe, vagy a Benedictek :D  igaz, ők nem mind testvérek és nem is angyalok...

Emma nem érti, miért van veszélyben, és hogy miért akarják holtan látni... Aztán kiderül, hogy Alaine valójában a vér szerinti édesanyja, aki ráadásul egy nephilim, az apja pedig bukott angyal. És kettőjüknek nem is szabadott volna együtt lenni, családot alapítani meg pláne nem. 

Izgalmas cselekmény, egész kedvelhető karakterek jellemezték az első részt. Mindenképp folytatni fogom! Ja, és a borító is nagyon szép!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések