Muti, mit olvasol! | Február

 Kelly Oram

Alice ​in La La Land



Kelly Oram is kezd azok közé az írók közé tartozni nálam, akiknek azonnal megveszem/előrendelem a könyveit, amint lehetőségem nyílik rá. A Cinder és Ellával teljesen elvarázsolt, szerintem ez az egyik legtöbbet újraolvasott könyvem tőle és általánosságba véve is. Talán még a Csontvárost olvastam el ilyen sokszor... :) 

Idén ismét ellátogathatunk a Kellywood* univerzumba ráadásul rögtön két új történetet is olvashatunk az írónőtől! Az első az Alice in La La Land még januárban jött ki, a második könyv pedig júniusban lesz elérhető, amely Beauty ​and the Bachelor címet kapta. 

Könyvinfók:

Magánkiadás,  /2024. január 8./

ASIN: B0CG32ZM3W

411 oldal


Fülszöveg kedvcsinálónak:

How far would you go to achieve your dreams?

Alice Liddell wants nothing more than to be a rock star, but her overly strict mother is determined to see her at an Ivy League school and as far from the entertainment industry as possible. When Ms. Liddell discovers Alice is in a secret band and thinking of turning down Yale to pursue a career in music, mother and daughter have a fight that changes Alice’s life. Alice learns that not only is her absentee father a household name in entertainment, but he has no idea she even exists.

Desperate for at least one parent who can understand and support her, Alice and her bandmates cook up a scheme to go to Los Angeles so Alice can meet her famous father. Once in California, nothing goes according to plan. Alice quickly finds herself caught up in the wild and crazy world of Hollywood with the mischievous, swoon-worthy TV star Dylan Reese as her personal guide.

Tumble down the rabbit hole with Alice in this coming-of-age rom-com from the international bestselling author of Cinder & Ella./

Alice Liddell semmi másra nem vágyik, mint hogy rocksztár legyen, de túlságosan szigorú édesanyja elhatározza, hogy egy elit iskolába íratja őt, és a lehető legtávolabb tartja a szórakoztatóipartól. Amikor Liddell asszony rájön, hogy Alice egy titkos bandában játszik, és azon gondolkodik, hogy lemond a Yale-ről, hogy zenei karriert folytasson, anya és lánya összevesznek, ami megváltoztatja Alice életét. Alice megtudja, hogy a távollévő apja nemcsak hogy a szórakoztatóiparban ismert személy, de a férfinek fogalma sincs a lánya létezéséről.

Kétségbeesetten szeretne legalább egy szülőt, aki megértheti és támogathatja őt, Alice és bandatársai kidolgoznak egy tervet, hogy elmenjenek Los Angelesbe, hogy Alice találkozhasson híres apjával. Kaliforniában semmi sem a tervek szerint alakul. Alice gyorsan azon kapja magát, hogy beszippantotta  Hollywood vad és őrült világa, ahol a huncut és jóképű TV-sztár, Dylan Reese a személyes idegenvezetője.


*A Kellywood univerzumba tartozó könyvek címe:

(És mellette, hogy nekem mennyire tetszett)

V is for Virgin (V is for Virgin #1) /Sz, mint szűz  | ★★★★☆

A is for Abstinence (V is for Virgin #2) /A, mint aszkéta |★★★★☆

Cinder & Ella (Cinder & Ella #1) /Cinder és Ella | ★★★★★

Happily Ever After (Cinder & Ella #2) /Örökkön-örökké | ★★★★★

Beauty and the Bachelor (Coming June 2024) | sztori alapján ennyire fogom szeretni: ★★★★+★ ?






Februári kinézet:





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések