♥ Boldog könyvfüggő vallomásai BOOK TAG ♥

 ♥ Boldog könyvfüggő vallomásai BOOK TAG ♥



1. Miért szeretsz új könyveket venni?

Mert minden új könyvnek megvan a maga varázsa! Például meg lehet szagolni, az az érzés, amikor először lapozod végig, nézed meg a térképet benne, vagy amikor meglesed a borítót, - amibe jó esetben teljesen beleszerelmesedünk - és ellenállhatatlan késztetést érezni, hogy azonnal nekiüljünk elolvasni! Nem beszélve a speciális kiadásokról, a színes lapszélekről, vagy ha azok stencilezettek! *-* Még nagyobb öröm, ha sikerül egy-egy dedikált példányt megvenni! 


2. Milyen gyakran vásárolsz új könyveket?

Változó. Általában ha megjelenik egy-egy új könyv a kedvenc íróimtól. Vagy ha akció van valahol. Utóbbira jó példa erre az amazon, mert sokszor lehet kifogni 1-2-3 fontért best seller könyveket kindle verzióra. Egy jó ideje már inkább e-könyveket vásárolok, mert helytakarékosabb, és könnyebb kijegyzetelni az idézeteket, és nem veszik el benne a könyvjelző! :P Viccet félretéve, ugyanúgy odavagyok a valódii könyveimért is, de hely hiányában tényleg csak azokat veszem meg, amikről tudom, hogy tetszeni fognak.


3. Hol szeretsz jobban vásárolni – könyvesboltokban vagy webshopokban?

Webshopokban, (amazon, waterstones, bookdepository stb.) és könyvesboltokban egyaránt, bár utóbbi sajnos elég ritkaság a covid óta. 


4. Van kedvenc könyvesboltod?

A Waterstones Piccadilly Circus. (London, UK) 5 emeletes csoda az a hely! Kávézó, étterem és ajándékbolt is van benne! *-*


5. Szoktál előrendelni?

Igen! Nagyon hasznos, és sokszor olcsóbb is. 


6. Van havi limited?

Nincs, de azért nem veszek meg minden könyvet csak azért, mert akcióban van! :D


7. Hogy állsz a könyvvásárlási tilalommal – szoktál élni vele?

Nem, de ettől függetlenül sikerül néha vásárlás mentes hónapo(ka)t tartani. :) 


8. Milyen hosszú a kívánságlistád?

https://moly.hu/tagok/chili87/kivansaglista egész szolíd :) itt 20 könyv csücsül a virtuális polcon.


9. Melyik az a három könyv (a kívánságlistádról vagy az előrendeltek közül), amiket most azonnal a magadénak akarsz tudni?


Kiera Cass: The Elite

Cookie O'Gorman: Adorkable

Elle Cosimano: Seasons of the Storm

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések