Nézzük, hogy állnak most a Chain of Gold dobozok!

 1. Gcreadingsvs.com


Március 2-án elkezdték a gcr tagjai az előkészületeket, Cassandra Clare is nekifogott a dedikálásnak. 


Másnap már láthattuk a dobozolt szépségek egy részét *-* Minden elismerésem Damarisnak, aki nagy részben egyedül készítette össze a dobozokat! 


Aki Amerikában  lakik, annak elég hamar odaért a doboza, még a gcr is meglepődött rajta. :) 

SPOILER! Ha szeretnéd látni, hogy mi van a gcr dobozban, lesd meg alább! 
.
.
.
.
.
.



alma




Az én dobozom még úton van, remélem nem sokára hozzám is elér. :)

03.12. Update: Itt a poszt az én dobozomról! :)

https://chili87sworld.blogspot.com/2020/03/unboxing-megerkezett-good-choice.html


Szállítási információk:

🍁
LitJoy-Limited Edition Chain of Gold: target ship date of MARCH 10TH! We have spoken with our vendor daily for the past 6 weeks and they have given us confirmation that our slipcase should arrive no later than March 10th. We, of course, will keep you updated if this changes. The rest of the Chain of Gold items have arrived or are on their way!

A cél március 10-én feladni a LitJoy CC dobozait, vagy akörül. Magára a tokra várnak/tak. Ezt az infót február 24-én osztották meg instán.

FRISSEBB INFÓK! /03.12./

🍁
LitJoy-Limited Edition Chain of Gold: target ship date of MARCH 25th! We have continued to work with our vendors on this product, chatting daily with them. The only item that has not arrived is the slipcase. It is scheduled to arrive March 23rd and LitJoy has paid an additional $650 to rush ship this item from our manufacturer to us.

Tehát az a tok még mindig várat magára... az új tervezett időpont március 25. Atya ég, a LitJoy 650 dollárt! fizetett a gyártónak, hogy megsürgesse a szállítást! :O Respect nekik, ez azért nem semmi...


Legfrissebb infó! Elkezdték előkészíteni a dobozokat! /03.23./


~ 04.10-12. Néhány kép az instagramról:



Nagyon szép a tartó *-*


+ még egy kép:






wren ♡ 1w2 (@fablesandwren) által megosztott bejegyzés,

Továbbá a csomag tartalmazta:
🍁 levél Lucie Herondale-től  Cordelia-nak címezve, és az art print, amely James Herondale-t ábrázolja :)

almalitjoy






Szállítási információk:


Február 25-én emailben tájékoztattak bennünket, hogy az Illumicrate Chain of Gold dobozai sajnos valószínűleg csak április 2. hetében fognak kiküldésre kerülni, mert 2 tárgyra is várnak még. A koronavírus miatti kényszerleállás pedig elkerülhetetlen volt. És az teljesen érthető, hogy nem akartak valami gagyi pót megoldással előállni. Respect nekik! Sőt, aki nem kéri ezek után a dobozt, annak visszautalják a doboz árát. bár szerintem sokan inkább várunk türelmesen.




Viszont amíg várunk az Illumicrate dobozaira, addig nézzük meg, mit árultak el a doboz készítőiről/tárgyakról! 



Az egyik közreműködő @rosiethorns88, valami új és eddig nem publikált dologra számíthatunk tőle. A másik művész @yoshiyoshitani, tőle egy takaróra megálmodott művet fogunk látni! *-*



A harmadik artist @merwildandco, aki könyvjelzőket/szetteket szokott tervezni, de ez most valami mix lesz! :D Használható és mókás dologra lehet számítani. Oké... :D 

A jó hír, hogy ez a doboz még rendelhető, tehát aki még nem tudott lecsapni rá, de szeretné a polcán tudni, az megrendelheti → https://www.illumicrate.com/product/glamour-gold-the-shadowhunters-edition


04.15. Update:





Az utolsó hiányzó tárgy is el lett küldve a megrendelőjüktől, szóval amint ez megérkezik az Illumicrate csapatához, elkezdhetik végre a dobozok feladását. Yay! *-*







Szállítási információk:


Ahogy az várható volt, a Fairyloot is később fogja tudni csak kiküldeni a Cassandra Clare dobozait. Itt picit korábban tudnak majd kikerülni a dobozok, mint az Illumicrate dobozok esetében. Egész pontosan március végén.

Frissebb infó/03.22./



Viszont amíg várunk a Fairyloot dobozaira, addig nézzük meg, mit árultak el a dobozban található tárgyakról és/vagy a könyvről!


Kaptunk egy sneak peeket :) Szóval a könyv fekete lapszélű lesz, és Cortana fogja díszíteni azt. Azt már tudtuk, hogy a doboz tartalmaz egy MORTAL CUP replikát. De újabb infót nem találtam.


04.03.

Már megvannak a dobozok! Következő hét vége felé kezdik el kipostázni őket! *-*




04.15. Up-update :D






Szállítási információk:


A hiányzó tárgyakat valószínűleg március 20-ig kapják meg, utána 5 napon belül postára adják a dobozokat. De ez nem rajtuk múlik. Ez csak körülbelüli időpont. 



Nézzük meg, mit árultak el a dobozban található tárgyakról és/vagy a könyvről!


 exclusive dust jacket created by @nicole.deal.art /egy exkluzív védőborítót *_*



egy csodás art, ami @noverantale keze munkája, amit majd egy takarón fogunk viszontlátni. *-*


late update /06.21/:

❤❤❤ így néz ki a pléd ❤❤❤


A doboz további elemi szintén nála megtekinthetőek:





 exclusive, limited edition Indigo Book Box

Már van is, aki tett fel képet erről a szettről:

alma




alma


alma

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések