Átrendeztem a könyvespolcom :)


A polctetőn díszelegnek az eddig megrendelt könyves meglepetés dobozok ^_^  A dobozok előtt néhány könyv ihlette gyertya, és két saját készítésű gyöngyfa található. 



A szépen újrapakolt könyvespolc :) 



Felső polc: részben kiolvasott puha kötésű könyvek, plusz bal oldalon a magyar szekció, a polc jobb oldali része a következő évben tervezett elolvasni való könyvek. + Kép a holdról, 🌕 mert imádom, valamint az Illumicrate egyik bookendje *-*

Második polc:  Árnyvadász szekció 1. felvonás ^_^ Valamint Holly Black könyv(ek a jövőben) és a Magisztérium sorozat.


Harmadik polc: árnyvadász szekció 2. felvonás ^_^  Mindenféle árnyvadászos ereklye itt található. Plusz a Sarah J. Maas (terveim szerint bővülni fog a jövőben) részleg. *-*

Negyedik polc: Kemény fedeles könyvek a jobb oldalon sorakoznak, ők egytől egyig meglepetés dobozokban voltak benne. Szintén olvasásra vár némelyik. Itt kaptak helyet az imádott Funko Popjaim is ^_^ Plusz a Supernaturalos poháralátétek is itt vannak. Jobb szélen üvegben tárolom a könyvjelzőim egyik felét.


Egyben az árnyvadászos polcaim :) 



Na, amit még nagyon szerettem volna megmutatni, az az árnyvadászos párnagyűjteményem! Pár héttel ezelőtt vettem három sima alap párnát, így végre nem a polcon várakoznak a párnahuzatjaim.



Egy ritka pillanat: rendezett olvasó/kockuló sarok. :D Általában mindent felhalmozok a kanapé mindkét oldalára. XD Valamint a pléd is folyton lecsúszik, ezért is láthatóak rajta a gyűrődések. A jobb szélén van a lámpa, és egy poháralátét, másik oldalon papírzsepi, és plüssök. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések