Élménybeszámoló: BIP Official Live Zumba Concert in London



Szombaton került megrendezésre a BIP Official Live Zumba koncert Londonban, ahol én is ott voltam néhány zumbás ismerősömmel. A BIP, vagyis Boys In Party  kolumbiai énekesek első alkalommal tervezték, hogy ellátogatnak hozzánk. A koncert eredetileg májusban lett volna, de Visa problémák miatt elnapolódott. Egészen idáig. És bár csak a duó egyik tagja volt jelen, azért így is jó volt a hangulat. 

A kapunyitás 14:30–kor történt, de már előtte odaértem, mert szó szerint a világvégén volt a lakóhelyemhez képest, így időben elindultam. 

(kb. másfél óra volt oda az út...legalábbis ezzel az útvonallal: Piccadily line Hammersmith station ->190-es busz Alexandra Avenue bus stop) 

Az event beharangozó szövege:

You've heard their music in Zumba and now you've got the chance to hear them LIVE and dance to their music!!! 

BIP (Boys In Party) will be in London (5th Oct) for the first time! They will be coming from Colombia to perform their hits with Zumba instructors who will lead you through various choreographies.

The event will be an intimate Zumba Fitness concert - that means you'll dance with live music from these International Artists in the same room! 

A Chiswick School (W4 3UN London) tornaterme biztosította a helyszínt, és végre nem taposott agyon senki, yay! :) Egyébként óriási egy épület! :O 




itt egy link a suliról:

https://www.facebook.com/MalocaLondon/videos/pcb.510865349750356/2443377925743398/?type=3&theater


jegyek. kép forrása ITT



Néhány kép a koncertről:


És egy videó, amelyet én készítettem:

A koncert fél 6-ig tartott, utána  aki akart, sorba állhatott, hogy közös selfie-t készítsen  az énekessel.

És egy videó, egyik híresebb dalukkal:



fülbemászó ^_^

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések