Muti, mit olvasol! | Január

Alexandra Christo

🚢🌊🐚 To ​Kill a Kingdom 🐚🌊🚢




A tavalyról áthozott olvasmányomat befejezve egyből fejest ugrottam egy retellingbe, amely a kishableány történetét vette át, de egészen más köntösbe bújtatva. Ugyanis a főszereplőnk ezúttal nem hableány, hanem szirén. Bevallom, hogy sokáig nem terveztem elolvasni, mert nem igazán hozott lázba az, hogy kitépett herceg szívekről olvassak... Viszont nem is olyan rég akcióban volt a UK-s amazonon a kindle változata a Alexandra Christo: To ​Kill a Kingdom c. könyvének, és beadtam a derekam. :D Jelentem, eddig 30% körül járok a könyvben, és imádom! Iszom minden szavát!

Könyvinfók:

 Hot Key Books, London, 2018 
352 oldal · ASIN: B077V1HRVF


A könyv magyarul is megjelent az Egy birodalom végzete címmel a Könyvmolyképző gondozásában.

Fülszöveg kedvcsinálónak:

De vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
.
.
.

Annyi ​szívet gyűjtöttem be eddig, ahány éves vagyok.
Vagyis a hálószobámban összesen tizenhét rejtőzik valahol a homok alatt. Olykor-olykor leások, csak hogy lássam, mind megvannak-e még. Lenn a mélyben, vérben ázva. Megszámlálom őket, és megnyugszom, hogy nem lopták el egyiket sem éjszaka. Azon se lepődnék meg, ha így történne. A szíveknek hatalma van, a magamfajták pedig egy dologra vágynak még az óceánnál is jobban: hatalomra.

A HERCEG SZÍVE LENNE AZ IGAZI TRÓFEA!

Lira hercegnő egy királyi családból származó szirén, azok közt is a legveszélyesebb. A víz alatti világban nagy tiszteletnek örvend. Már csak egy szív hiányzik a gyűjteményéből – ám azt elhibázza. Anyja, a Tenger Királynője büntetésből átváltoztatja, mégpedig egy olyan lénnyé, amitől a legjobb undorodik: emberré. Elveszi tőle a bűvös szirénénekkel képességét is, és megparancsolja, hogy a téli napfordulóig vigye el neki Elian herceg szívét, különben ember marad örökre.

Hiába ő a leghatalmasabb emberi királyság trónörököse, Elian herceg csak az óceánon érzi magát igazán otthon. A szirénvadászat pedig a hivatása. Amikor kiment egy lányt az óceán habjaiból, hamar rájön, hogy ő bizony más, mint aminek először hitte. Az idegen megígéri neki, hogy a segítségére lesz, és együtt fogják megtalálni a módját, hogyan pusztítsák el a sziréneket. De vajon megbízhat a lányban? És vajon hány alkuba kell belemennie Elian hercegnek, mire megszabadítja az embereket a legnagyobb ellenségtől?

Kirobbanóan sikeres nemzetközi bestseller, ami Sarah J. Maas és Marissa Meyer sorozataihoz hasonlóan vagány, izgalmas és szemtelen módon dolgoz fel egy klasszikus mesét.




Kedvem támadt színezni picit, így ilyen lett az olvasónaplóm. :) Jaj, meg nem birtam megállni hogy ne használjam az új Tombow ABT Dual Brushpenjeimet! *-* Találtam egy oldalt, ahonnan szuper jó áron lehett beszerezni, és kimazsoláztam azokat a színeket, amelyeket már régóta szerettem volna megvenni. ❤


A végére pedig jöjjön pár kép az új olvasónaplómról, amit az előző bejegyzésem még nem tartalmazott. 

J A N U Á R


Hasonló az elrendezés, mint amilyen korábban is volt, de most egy helyen van minden. Nincs külön fedlap a hónapnak. 




Az abc Challenge oldal mellett volt még szabad hely, így oda került ez a BOOK Bracket. Külön köszönet a csodaszép ingyenes elemekért, amit a Paper Monogatari weboldal készített az arra látogató embereknek :) Ingyenes, de csak saját felhasználásra! ;-) 










 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések