Muti, mit olvasol! |Október 3.0

 Zoë Marriott: The Hand, the Eye and the Heart

✋👁💗





A 3. olvasmányom októberben nem más, mint  Zoë Marriott: The Hand, the Eye and the Heart. Még a Book Box Club dobozában volt benne 2019-ben. Bold and brave, vagyis merész és bátor volt az akkori doboz témája. Sajnos maga a vállalkozás azóta már megszünt. (talán a gyerekek részére összeállított havi dobozok megmaradtak, de a sima BBC megszűnt még idén.) Book plate-tel együtt érkezett, aminek nagyon örültem. :) Ez egy Mulan retelling. Méghozzá egy igen érdekes és izgalmas köntösbe bújtatva.


Könyvkiadási infók: 
 Walker Books, London, 2019 
448 oldal · ASIN: B07PPHCGQS
✋👁💗
 Walker Books, London, 2019
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781406383546



Fülszöveg:


Zhilan lánynak született; az illúziók szokatlan ajándéka ellenére tudják, hogy a női lakrész parfümös keretei között élik le életüket. Ám amikor a polgárháború lángra lobbantja az országot, Zhilan az egyetlen, aki megmentheti lerokkant édesapját a csatatéren bekövetkezett haláltól.

Azzal, hogy elfoglalja a helyét.

Túlélni a brutális katonai kiképzést férfi toborzóként – mint Zhi – csak az első kihívás. Hamarosan Zhi egyedülálló tehetsége még veszélyesebb küzdelembe vonja őket a Sárkányok Földjének csillogó udvarába, ahol a szerelem és az árulás egy azon mosoly két oldala. Egy Birodalom sorsa Zhi vállán nyugszik. De ahhoz, hogy nyerjenek, először el kell dönteniük, hova tartozik a hűségük és a szívük.


✋👁💗✋👁💗✋👁💗✋👁💗✋👁💗✋👁💗✋👁💗



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések