Élménybeszámoló: Madame Tussauds

Minden azzal kezdődött, hogy a testvérem tervezte, hogy kijön Londonba meglátogatni,és említette hogy szívesen megnézné a Madame Tussauds-t. Mivel már én is gondoltam rá,  rögtön meg is vettem online kettőnknek a jegyet! :) Persze volt is öröm és ujjongás a másik oldalon ( épp messengeren beszéltünk) A jegy elővételben 29£/fő volt, de maximálisan megérte az árát. ugyanis két és fél órát töltöttünk el odabent. Amikor odaértünk délelőtt természetesen érzékünk van hozzá, hogyan kell a legnagyobb tömeget kifogni  kígyózó sor állt előttünk, de szerencsére gyorsan bejutottunk. Különböző csoportok szerint voltak elhelyezve a viaszfigurák ( színészek, énekesek, sportolók, történelmi személyek, politikusok, stb.) Voltak filmes karakterek, de külön filmes helyszínek is ( Alien, Sherlock Holmes, Marvel, Star Wars) Egyik teremből mehettünk a másikba, az egyik szobából "taxiba" ülve haladtunk tovább :-)

Tesómmal taxiztunk :) 

A csúcs a 4D mozi volt, engem teljesen lenyűgözött. De nem is ragoznám tovább, mutatom a számomra legkedvesebb találkozásokat:

Brad Pitt és Johnny Depp társaságában :) 

Abszolút kedvenc: Amerika Kapitány! <3

BB-8 is fotózkodott velem! ^_^

A Madame Tussauds a Baker Street-en található, könnyen meg lehet közelíteni, megy oda számos busz , és ott a metróállomás is ( Baker Street Underground station- Bakerloo, Jubilee, Metropolitan, Cirle and Hammersmith & City)
Jegyeket érdemes online venni: katt ide


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések